MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bugün Malatya'da Vefat Edenler

Vali Ersin Yazıcı, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı çeşitli temaslarda bulunmak ve okul açılış törenine katılmak üzere Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

Türk Büro-Sen Malatya İl Başkanı Çınar, Sosyal Güvenlik Haftası Açıklaması

Türk Büro-Sen Malatya İl Başkanı Gökmen Çınar, Sosyal Güvenlik Haftası Münasebetiyle, SGK Çalışanların Sorun Ve Talepleri İle İlgili Bir Basın Açıklamasında Bulundular.

Medicana Konteyner Kent’e Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı; Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek’in katılımı ile Özel Medicana Sivas Hastanesi, Sivas MBA okulları ve Sivasspor Kulübü paydaşlığında organize edilen, Medicana Konteyner Kent ziyaretine katıldı.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Şehitleri Anma Hatim Ve Dua’ Programı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Şehitleri Anma Hatim ve Dua’ programı yapıldı.

Hanife Yazıcı Şehitler İçin Hatim Programına Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; şehitlerin ruhunu yüceltmek amacıyla, Sanat Merkezinde düzenlenen “Şehitler İçin Hatim” programına katıldı.

Evren, Deprem Bölgesi Olan 4 İlde Uygulanmayacak

Başkan Evren' Hazine Destekli Krediler Tasarruf Tedbirleri kapsamında deprem bölgesi olan 4 ilde Uygulanmayacak'

Casa Şehitleri Anıldı

Vali Ersin Yazıcı, 16 Mayıs 2001 tarihinde Akçadağ ilçemizde Casa Tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan 34 kahraman şehidimiz için Akçadağ Anıtpark’ta düzenlenen anma programına katıldı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vali Ersin Yazıcı’dan Aile Haftası Mesajı

Toplumun çekirdeği ve temel yapı taşı olan aile, yüzyıllar öncesinden bizlere miras kalmış önemli bir kurumdur. Her toplumun kökeni bir aileye dayanır. Sağlam ve güçlü bir toplum ancak güçlü ve düzenli ailelerden oluşur. Aileye düzen vermek aynı zamanda toplumu da düzenlemek demektir.

Vali Yazıcı, Dünya Çiftçiler Günü Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle, Tarımsal Üretiminin Geliştirilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde düzenlenen Zirai Ekipman, Fide ve Tohum Dağıtım Törenine katıldı.

Vali Yazıcı, Yeşilyurt İlçesindeki Meyve Bahçelerine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; “Dünya Çiftçiler Günü” münasebetiyle, Yeşilyurt ilçesinde bulunan kayısı ve kiraz bahçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Toplam 18501 haber.