MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Yazıcı, Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen “Temsili Askerlik Törenine” Katıldı

Valimiz Ersin Yazıcı, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Altay Kışlasında engelli vatandaşlarımızın “Temsili Askerlik Törenine” katıldı.

FIRAT EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Faaliyet gösterdiği Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırımlarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi aldırdı.

Ebeler Ve Hemşireler Haftası Kapsamında Konferans Düzenlendi

Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Ebeler ve Hemşireler Haftası kapsamında Malatya İl Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda etkinlik düzenlendi.

Başkan Er, İstiklal Meşalesi 19 Mayıs’ta Samsun’da Yakıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Ölmeztoprak, Malatya’ya Sağlık Yatırımları Arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek,  yatırımlara ise  her geçen gün yenilerinin eklendiğini  belirtti.

Toplam 18501 haber.