MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeni Pazarda Büyük Buluşma

Vefa Konağında Geçmişten Geleceğe Programı Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Vefa Konağında Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in katılımlarıyla ‘Geçmişten Geleceğe’ konulu program düzenlendi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Kızılay’a Gazze İçin Kurban Bağışı

Sayın Valimiz Ersin Yazıcı Kızılay Malatya Şube Başkanlığına vekalet vererek Gazze için 11.750 TL kurban bağışında bulundu.

Türk Mutfağı Haftası

Zengin bir tarihe ve kültüre sahip Türk mutfağı, 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası ile tüm dünyaya tanıtılıyor. Bu özel hafta kapsamında yurt içinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’den Darende’ye Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi  (MASKİ) Genel Müdürü Sinan Çeçen, Darende İlçesi’nde; İlçe Kaymakamı Şeref Gülyer’i ve ardından Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt’u ziyaret ederek, bölgede devam eden ve planlanan alt yapı yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Taşkın, Alişar Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Alişar Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Gelerek Mahallenin Sorunlarını Yerinde Tespit Etmek Amacıyla İstişarelerde Bulundu.

 Samanköy’ün Yollarını Güvenli ve Konforlu Hale Getiriyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Samanköy Mahallesinde sürdürülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, gerçekleştirilecek ulaşım yatırımlarıyla Yeşilyurt’un tüm mahallelerini güzelleştirip, değerine değer katmaya devam ettiklerini belirtti.

Malatya'da Kernek Eski Tekel Depoları Tekstil Atölyeleri Firma Sahipleri Adına Celalettin Zengin Basın Açıklaması Yaparak Seslerini Duyurdular

Malatya'da Tekstil Atölyeleri Boşaltılmak İstenen Firma Sahipleri Adına Celalettin Zengin Basın Açıklaması Yaparak Seslerini Duyurdular...

LGS Öğrencilerine Büyükşehir Belediyesinden Deneme Sınavı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde LGS öğrencilerine yönelik deneme sınavları yapılıyor. Deneme sınavlarına yaklaşık 1500 öğrenci katılım sağladı.

HÜDA PAR'ın Yeni Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili Oldu

Ramazan Bayramı'nda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mehmet İlker Dönmezer'den boşalan Malatya İl Başkanlığına Behcet Sevgili getirildi.

Engellilere ‘Engelsiz’ Piknik Programı

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği ve SENED Derneği ile ortaklaşa ‘Engelliler Haftası ‘ nedeniyle Engelli Çocukları ve ailelerine piknik Programında bir araya getirdi.

Sürantrenman

Sadıkoğlu, İnsanlık Suçudur, Soykırımdır

Başkan Sadıkoğlu: “Filistinli kardeşlerimiz, 6 Şubat günü yaşadıklarımızın daha ağırını 227 gündür yaşıyor”

Milletvekili Babacan, Malatya’mıza Hayırlı Olsun

Çarşı Merkezin Ardından Malatya'nın Merkez Bölgesinin Diğer Yarısında Da İnşaatlar Başlıyor...

Toplam 18501 haber.