MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Havalimanı, Erişilebilirlik Belgesi Aldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde faaliyetlerini sürdüren Malatya ili Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucunda Malatya Havalimanı erişilebilir hizmet binası olarak kabul edildi. 

Jandarma İzinsiz Haşhaş’a Göz Açtırmıyor

Malatya Jandarması İzinsiz ekilen haşhaş’a karşı operasyon düzenlendi. 3298 Sayılı Uyuşturucu Maddeler ile İlgili Kanuna Muhalefet (İzinsiz Haşhaş Ekimi)

Milletvekili Ağbaba, Tecavüzcülere Sahip Çıkanlar Alçaktır

Kendi hırsızlıkları, yolsuzlukları, istismarları ayyuka çıkınca telaşa düşen AKP Malatya il Başkanı ve troller dün akşamdan itibaren Kale İlçe Başkanı ile ilgili ortaya atılan bir iddia üzerinden yine sistemli bir şekilde bana saldırıyorlar.

Başkan Güder’den Kadir Gecesi Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu Kadir gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

İhsan Koca'dan CHP ve Tecavüz İddialarına Açıklama

Adalet ve Kalınma Partisi (AKP) Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kale İlçe Başkanının basına da yansıyan tecavüz iddiasına dair açıklama yaptılar.

Başkan Çınar, Kozluk Mahallesinde Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Başkan Çınar, Kozluk Mahallesinde Ki ‘Kadir Gecesi’ Programında Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Başkan Çınar, Kadir Gecesi, Yeni Bir Hayat İçin İlahi Bir Fırsattır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Başkan Gürkan, Kadir Gecesi’ni Bir Dua Hazinesi Olarak Görmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Belsos Toplamda 6 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtıyor

Büyükşehir İftarda Ve Sahurda Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor.

Jandarmadan Covid-19 Tedbirleri

Doğanşehir'de Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor

Başkan Zelyurt; “2 yıl içerisinde arazi yollarının bir kısmını alt yapısı bitmiş yerlerin kilitli taşını bitirmeyi hedefliyoruz”

Başkan Güder, Kuzey Kuşak Yolu Çalışmalarını İnceledi

Battalgazi’de Her Alanda Yaptığı Çalışmalarla Takdir Toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yapımı Malatya Ve Battalgazi İçin Büyük Önem Arz Eden Kuzey Kuşak Yolunun Taştepe-Hanımınçiftliği Hattındaki Çalışmaları Yerinde İnceleyerek, Bilgiler Aldı.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Görgü Mahallesinin Ulaşım Ağını Yeniliyor

“Görgü Mahallemiz, Yeni Yatırımlarla Daha Fazla Tercih Edilecek”

Başkan Gürkan, Malatya’nın Her Köşesinde Yoğun Bir Çalışma Sergiliyoruz

Sanayi Kavşağında asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Gürkan, Malatya’nın Her Köşesinde Yoğun Bir Çalışma Sergiliyoruz.

Keskin; Market Tedbirleri Uygulaması, Geç Ama Beklentimiz Olan Bir Uygulamadır

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına yasak getiren uygulamayı sonuna kadar desteklediklerini ve bu uygulamanın kalıcı olmasını istediklerini bildirdi.

Başkan Gürkan, Dijital Gösterim Merkezini Ziyaret Etti

İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi Bir Yıl Boyunca Açık Kalacak.

Toplam 18580 haber.