MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya 19 Mayıs Oryantiring Yarışı Renk Kattı

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Faaliyet takviminde yer alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oryantiring Yarışması İlimiz Sümer park Alanında yapıldı.

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı’dan Geçmiş Olsun Ziyareti

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, Kuzey Irakta Teröristlerin Roketli saldırısı sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'u evinde ziyaret. Kuzey ırakta ki Teröristlerin Roketli saldırısı sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'u MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı ve Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Malatya’da Peyzaj Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, yazlık mevsimlik çiçek ve süs bitkilerini, kendi bünyelerindeki parklara ve yeşil alanlara dikmeye başladı.

Kalkınma Yolu İle Bütün Avrupa’ya Ulaşacağız

Bakan Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu (Itf) Zirvesi’nde Konuştu: “Bütün Avrupa'ya Ulaşabilecek Bir Kalkınma Yolu Koridoru Üzerinde Çalışıyoruz”

Malatya’mızın Yemekleri ve Ürünleri Tanıtıldı

İlimizin Türk Ve Dünya Mutfağında Öne Çıkan Ürün ve Yemeklerinin Tanıtımı Yapıldı.

Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı Göktaş’tan Mitinge Davet

Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı Haydar Göktaş, Ankara’da yapılacak mitinki için emeklilerimizi davet ediyoruz dedi. Değerli Basın Emekçileri Ülkemizin Gariban Emeklileri Ve Bugünün Çalışanı Yarının Emekli Adaylarına Çağrımızdır. Bu Gün Birlik Ve Beraberlik Günüdür, Hep Birlikten Emeklilerimizin Haklarını Savunmak İçin Bir Araya Geliyoruz.

Genel Başkan Taşçı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Açık Mektup

Hak-Bir Çalışanlar Ve Emekliler Derneği Genel Başkan Mustafa Taşçı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bir Mektup Yazarak Emeklerimizle İlgili Taleplerini Dile Getirdi.

Sadıkoğlu, Depremzede İşletmelerin En Önemli İhtiyacı Finans

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Baş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, depremden zarar gören işletmelerin en önemli ihtiyacının finans olduğunu belirtip, düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketleri ile işletmelere destek olunmasını istedi.

Başkan Geçit, Beylerderesi Şehir Parkındaki Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Beylerderesi Şehir Parkının modern mimarisi, konforlu ve huzurlu ortamıyla Malatya’nın sosyal ve kültürel hayatına farklı değerler katan önemli bir yaşam merkezi olduğunu söyledi.

Toplam 18501 haber.