MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Sami Er: “Belediye Çalışanlarımızın Şartlarının Her Alanda İyi Olmasını İstiyoruz”

Başkan Maskar, Ankara'da Önemli Ziyaretler

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar' Akçadağ'ın Sorunlarının Çözüm İçin Ankara'da Temaslarda Bulunuyoruz, Bizler AKÇADAĞDER Olarak Akçadağ İlçemiz İçin Ne Gerekiyorsa En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Dedi. Akçadağ İlçemizin geleceği için bizler Akçadağ’lı olarak hep birlikte çalışmalıyız.

İlaçlama Çalımaları Yoğun Bir Şekilde Sürdürülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Fendoğlu, Malatya’nın Beklentilerini Bakan Yerlikaya’ya Aktardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 6 Şubat depremlerinden doğrudan etkilenen 11 ilin Milletvekilleriyle AFAD Başkanlığı’nda yaptığı toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya’daki beklentileri aktararak, taleplerde bulundu.

Battalgazi Belediyesi İmar Süreçlerini Dijital Ortama Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın Talimatları Doğrultusunda Battalgazi Belediyesi, İmar Süreçlerini Tasarruf Tedbirleri Kapsamında Dijital Ortama Aktardı.

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Haftası Kutlaması

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Üniversitemiz Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde yemek yarışması düzenlendi.

Başkan Geçit, Sorunların Çözümü Noktasında Kaybedecek Zamanımız Yoktur

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit’in seçim vaatlerinden olup, çözüm odaklı belediyecilik anlayışına uygun organizasyonlarla başlatılan ‘Başkanım Yanımda’ Projesinin dördüncü durağı Kiltepe, Kaynarca, Çavuşoğlu ve Melekbaba mahalleleri oldu.

Esenlik Marketlerde 34. Yıla Özel Büyük İndirim Çadırı Kampanyası

​​​​​​​Esenlik Marketler, 34. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği kampanya ile müşterilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Malatya Büyükşehir Belediye arkasında 24-30 Mayıs tarihleri arasında, toplam 7 gün sürecek olan indirim çadırında, stoklar her gün eşit miktarda satışa sunulacak.

Toplam 18501 haber.