MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Açıklama

Bazı haber siteleri ile sosyal medya mecralarında Malatya Büyükşehir Belediyesinin yeni dönem çalışmaları hakkında eksik ve yanlış değerlendirmelerin yapıldığı görüldüğünden aşağıdaki açıklamaya gerek duyulmuştur.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Şengönül'den Ülkücü Şehitler İçin Anlamlı Mesaj

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İmrek, Türk Kimliği Ya da Türk  Bayrağı Üzerinde Çok  Büyük Oyunlar Var

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek ve yönetim kurulu üyeleri Malatya’da partilerinin kuruluş nedenlerini açıkladı.

Başkan Geçit, İlçemizin Hak Ettiği Kaliteli Yatırımların Startını Verdik

       Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerindeki dönüşüm ve düzenleme çalışmalarının startını veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt’umuzu hep birlikte el ele vererek daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız.

Başkan Taşkın' Hızlı ve Pratik Çözümler Üreteceğiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Taştepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek bölgede planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Yeşilyurt Belediyespor Mahmut Evren İle Anlaştı

2024-2025 Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan,  Yeşilyurt Belediyespor Mahmut Evren ile anlaştı.

Başkan Gök’ten Ülkücü Şehitleri Anma Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkücü Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Yazıcı, Sınava Girecek Öğrencilere Moral Ziyareti

Vali Ersin Yazıcı'nın eşi Hanımefendi Hanife yazıcı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Miad Sevgi Evlerindeki çocuklarla bir araya gelerek onlara moral verdi.

Genç Parti Malatya İl Teşkilatı Topyekün İstifa Etti

Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Yönetim Olarak İstifa Edip, Yerli Ve Milli Parti’ye Geçtiklerini Duyurdu.

Başkan Geçit, Kiltepe Mahallesinde Asfaltlanan Bağlantı Yolunu İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Kiltepe mahallesindeki Kılıçaslan İlköğretim Okulu ile Biruni Ortaokulu arasındaki bağlantı yolunun tam kaplamalı sıcak asfalt serimi ile temiz, düzenli ve konforlu bir görüntüye kavuşturup, mahalle sakinlerinin yol sorununu kökten çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan İstişare Vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremde büyük yara alan Malatya’nın birlik ve beraberlik ile ayağa kaldırılabileceğini belirterek, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

Işık İhlali Kazaya Sebebiyet Verdi 2 Polis Yaralandı

Malatya'da İstasyon kavşağında Işık ihlali yaparak meydana gelen yaralamalı trafik kazasında resmi ekip aracına çarpılması sonucu 2 Polis Memuru hafif şekilde yaralandı.

Toplam 18501 haber.