MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Genel Başkan Zor, Fatura Yine Basına Kesiliyor

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi” kapsamında basına yönelik kısıtlamalar başlarken, bu kez de SGK, basın kuruluşlarının ilan kaybına neden olacak bir düzenleme yaptı. Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, “ Fatura yine basına kesiliyor.” dedi.

Elazığ Hipodromu Çok Özel, Minik Yürekleri Misafir Etti

Elazığ Hipodromu, yönetimdeki farklı vizyonu ile fark yaratmaya devam etme kapsamında özel öğrencileri, arkadaşlarından ayırmadan “Ağır Misafir” kapsamında misafir ederken, minik yüreklerine dokundu.

Bir Yılda 2575 Sefer Yaptı, 575 Bin Yolcu Taşıdı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: -“Milli Elektrikli Tren Setlerimiz 2 Bin 575 Sefer Yaptı, 250 Bin Kilometre Yol Katetti, 575 Bin Yolcu Taşıdı”

İpekçi Sokakta Karo Taşı Yenileme İşlemi Gerçekleştiriliyor

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2020 yılında Berenge Mahallesi İpekçi Sokak’ta gerçekleştirilen 1400 metrekare karo taşı döşeme işlemi sonrasında bu yıl gerçekleştirilen doğalgaz alt yapı çalışmalarından dolayı tahrip olan kısımların yenileme çalışmaları devam ediyor.

Toplam 18501 haber.