MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Taşkın’dan Sosyal Yaşam Merkezi’nde İnceleme

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi Bünyesinde Faaliyet Gösteren Sosyal Yaşam Merkezi’ni Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

Başkan Geçit, İlçedeki Doğalgaz Ağını Genişletmek İçin Harekete Geçti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ziyaret ettiği mahallelerde muhtarların ve vatandaşların doğalgazla ilgili taleplerine kalıcı çözümler getirmek için harekete geçti.

Malatya’yı Geleceğe Taşıyacak Temeller Depremin 16. Ayında Hızlı Bir Şekilde Atılmalıdır

Anadolu Aslanları (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, “Deprem sonrası oluşan hasar tespit çalışmalarının bilgi ve birikimden uzak kişiler tarafından yapılması daha büyük sorunları beraberinde getiriyor” dedi.

Vali Yazıcı, Müslümanların Bilime Katkıları Konferansına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Konferans Salonunda düzenlenen Prof. Dr. Fuat Sezgin ve Müslümanların Bilime Katkıları adlı konferansa katıldı.

Başkan Er, Konteyner Çarşılarda Hizmet Veren Esnafları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,Tecde, Kuyuönü, Eski Belediye Binası yeri ile Hastane Caddesinde konteynerlerde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Başkan Er’e Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, İmar Dairesi Başkanı Seyithan Tekin ve ilgili şube müdürleri eşlik etti.

Samanlı,  Bölgedeki Kurumlarda Çalışan TYP’liler İş Ve İşleyişe Çok Hâkim

Samanlı,  Bölgedeki Kurumlarda Çalışan TYP’liler İş Ve İşleyişe Çok Hâkim.. MHP MYK Üyesi Samanlı:  ‘Yıkım Ve Hafriyat İhaleleri Malatya’lı Esnaflara Verilmeli’

Battalgazi Belediyesi İle Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Battalgazi Belediyesi İle Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Arasında Belediye Bünyesinde Çalışan Memurları Kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı.

Başkan Taşkın, Acıbadem Konteyner Kent’i Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Göztepe Mahallesi’nde bulunan Acıbadem Konteyner Kent’te yaşayan depremzede vatandaşları ziyaret ederek onların istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Dağ'dan MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya Ziyaret

Önceki dönem MHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve son olarak 14 Mayıs Seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan Mesut Samanlı, Başkanımız MHP Genel Merkezi'nin yapılan kongresinde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçilmesinden sonra Malatya’da sevgi dolu ziyaretler aldı, ziyaret kabulleri devam ediyor.

Toplam 18501 haber.