MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EKG Derneği Başkanı Akgün, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Eğitim, bizi biz kılan değerlerden, özümüzden koparsa,  yöneldiği istikamette sürüklenir, bu sürüklenişte “BİR MİLLET RUHUNU DA KAYBEDER.” Dedi.

Mert, Hep Birlikte Malatya’mıza Hizmet Üreteceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü görevine getirilen Memet Mert, Malatya’da görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarıyla Gündüzbey Kaptaj Tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

İsmet Bayram, Yeniden Başkan Seçildi

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa tekrar İsmet Bayram seçilerek güven tazeledi.

Batkoop’tan Eğitim Sonrası Battalgazi’ye Özel Gezi Turu

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin gönüllü üyeleri ve Kooperatifte eğitim alan kadınlar, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sosyal tesisleri ve diğer yatırımlar alanlarını gezdi.

Hemşehrimizin Her Zaman Destek Ve Yardımlarını Gördük

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit Ve Beraberindeki Heyeti Kabul Eden Başkan Gürkan,  ‘Hemşehrimizin Her Zaman Destek Ve Yardımlarını Gördük’

Eski Bakan Akşit’ten Başkan Güder’e Hizmet Ve Yatırım Teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti.

İşimiz Gücümüz Gençlik!

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Futbol Turnuvası düzenleyecek.

Kitap Dostu Çocuklara Battalgazi Belediyesi’nden Ödül

Battalgazi Belediyesi Tarafından “Oku Ve Kağıda Dök” Yarışması Düzenlendi.

Keskin; Aileler Gönül Rahatlığı İle Evlatlarını Şoför Esnafına Teslim Edebilir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte okul servisçilerini ve esnafları ziyaret ederek, bir araya geldi.

Kadın Girişimcileri Önemi Nelerdir

Kadın girişimciliği, bizim için kadınların ekonomik ve sosyal yönden güçlendirilmesi konusunda neler yapabileceğimiz noktasında başlar

CHP Heyetinden MASKİ’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülnur Tabel, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberlerindeki heyet, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Battalgazi’ye Yapılan Yatırımlar Göğsümüzü Kabartıyor

Battalgazi’de görev yapan bazı muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımları gezerek, yakından inceleme fırsatı buldu.

Başkan Murat Maskar, Birlik Mesajlarını Verdi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farimaz, Başarılı çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Yeşilyurt Belediyesinin Meslek Edindirme Kurslarına Yoğun İlgi!

55 Farklı Branştaki 248 Kurstan 5.297 Vatandaş Faydalandı.

Ekonominin Ve Ticaretin Gelişmesi İçin Yeni Yollar Açıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Alternatif Yol Güzergâhlarını Açarak Trafik Akışını Rahatlatıyor

Toplam 18580 haber.