MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, Muhtarlar Demokrasinin Temelidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesinin organizesinde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Salep Üretiminde Markalaşmayı Hedefliyoruz

Tarımsal kalkınma alanında yaptığı çalışmalarla isminden söz ettirmeye başlayan Yeşilyurt Belediyesi, katma değerli yapısıyla ilçenin farklı bölgelerinde üretim yapan çiftçilere ekonomik gelir sağlayacak ürünlerin başında gelen salebin yaygınlaştırılması amacıyla Yeşil Gıda Seracılık Alanında salep üretimiyle ilgili çalışmalara ağırlık verdi.

Millet Partisinden Vatansever Derneğine Ziyaret

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Ve Genel Başkan Vekili Sait Korkut, Battalgazi İlçe Başkanı Ömer Karakuş, İl Başkan Vekili Şevket Sever, Kadın Kolları Başkanı Özlem Geçer ve İbrahim Tatlı, Heyet Olarak Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimizi Ziyaret Ettiler.

Güç Birliği Partisi’nden DEVA Partisi Battalgazi İlçesine Ziyaret

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı Ve MYK Üyesi Ahmet İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz’ı Ziyaret Ettiler. MYK Üyesi Ahmet İmrek, Başkan Tuğba Farımaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kiltepe’ye Dev Bir Kültür Yatırımı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kiltepe mahallemizde hizmete sunacağımız Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi ile kültürel ve sosyal yatırımlarımızı taçlandıracağız.İlçemizin kültürel vizyonuna değer katacak özel bir projeyi vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Şengönül, Baş Verdiler Ama Baş Eğmediler

12 Eylül 1980 askeri darbesi Demokrasi ve milli iradenin hiçe sayıldığı, Türk düşmanlarının sevindiği kara bir gün olarak tarihimize geçmiştir.

Başkan Samanlı’dan 12 Eylül Basın Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi, 12 Eylül Darbesi’nde şehit edilen Malatyalı Ülkücüler için ‘Malatyalı Ülkücü Şehitler’ isimli bir sergi düzenledi.

Malatya Kent Konseyi Yerinden Yönetimin Aktörlerini Biraraya Getirdi

İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yararlanıcısı olduğu ve UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) tarafından yürütülen Yerel Yönetim Reformu III (LAR3) projesi kapsamında “Mahalle Yönetiminin Katılımcı Hale Getirilmesi” konu başlığında çalıştay programı düzenlendi.

Keskin'den Ahilik Haftası Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak milli birlik ve toplumsal dirliğimizin en önemli kaynaklarından birisi olan Ahilik Kültürümüzü hem yaşayacağız hem de yaşatacağız.” dedi.

Başkan Gürkan Ahilik Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Ahilik, Akıl-Bilim Ve Çalışma Prensipleri Üzerine Kurulu Türk Milletine Has Bir Kültür Hazinesidir.

Güder, Bizim Öncelikli Vazifemiz, Battalgazi’mize Hizmet Etmektir

"Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları" Yarımcahan Mahallesi sakinleri ile devam etti. Battalgazi’ye tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Malatya Komunda Kaçış Yok

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Akşit, Dokumacılık Tarihimize Yakışan Bir Müze

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit, Mahmut Çalık, Ahmet Çalık Tekstil Müzesini İnceledi

YİNE BİR EYLÜL…

Kanlı 12 Eylül darbesinin 41. yıldönümü.

Toplam 18580 haber.