MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Kamuoyunun Bilgisine

Son günlerde kulübümüzle ilgili yapılan bazı açıklamalar ve çıkan haberler üzerine bu açıklamanın kulübümüz yönetim kurulu tarafından yapılması zaruriyeti doğmuştur.

Başkan Gözükara, 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

Başkan Gözükara, Millet olma yolunda, ayrı bir anlam ve önem içeren, tarihin altın sayfalarında yeri aşikâr olan, Bugün; Büyük Komutan, Eşsiz Devlet adamı, Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından,19 Eylül 1921 gün ve 152 sayılı kanunla Gazilik Unvanının ve Mareşallik rütbesinin verildiği müstesna gündür.

Başkan Gürkan, Şehitlerimize Ve Gazilerimize Minnettarız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Malatya’da bulunan Gazi ve Şehit Aileleri Derneklerinin Başkan ve Üyelerini ağırladı.

Başkan Gürkan, Gaziler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Şehit Yakınlarına Ve Gazilerimize Sahip Çıkmak Milli Bir Vazifedir.

AK Parti Mahalle Başkanları, Battalgazi’deki Yatırımları İnceledi

AK Parti Mahalle Başkanları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla ilçede hayata geçirilen, yapımı devam eden ve yapılması hedeflenen proje alanlarını gezdi.

1. Uluslararası Arslantepe Bilimsel Araştırmalar Kongresi Yapıldı

Arslantepe Hem Türkiye Açısından Hem De İnsanlık Tarihi Acısından Önemli Bir Merkezdir.

Yılın Ahisi Vefat etti

Yılın Ahisi Vefat etti Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından2009 yılında Yılın Ahisi seçilen Ayakkabıcı Hüseyin Toper 90 yaşında hayatını kaybetti. 

Başkan Çınar, Şahnahan Mahallesindeki Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Şahnahan mahallesinde alt yapısı tamamlanan 5 km’lik yolda gerçekleşen yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şahnahan mahallemizin ulaşım ağını konforlu ve akıcı hale getirmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Maskar’dan Başkan İhsan Akın’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Ziyaret etti.

Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri İstişare Toplantısı Yaptı 

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sorunlarımızı çözmeye gayret edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediyesi Tanıtım Standı Açtı

Battalgazi Belediyesi tarafından, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Arslantepe Höyüğü'nün daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Malatya’da düzenlenen "Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması" kapsamında tanıtım standı açıldı.

Başkan Güder’den Eskkk Başkanı Evren’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası ve geçtiğimiz aylarda Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi, Covıd-19’a Yakalanan Personellerini Yalnız Bırakmıyor

Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs testi pozitif çıkan belediye personelleri ve ailelerine ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunup,  Tedavi Destek Paketlerini emanet ediyorlar.

Malatya’ya Kültür Ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması

Melita’dan Malatya’ya Kültür Ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması Sergi Açılışı Yapıldı.

Ağbaba, Gölet Var Su Yok, Su Var Gölet Yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Erkenek mahallesindeki gölet alanını yeniden gündeme getirdi.

Toplam 18580 haber.