MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Yazıcı, Bursluluk Sınavında Tam Puan Alan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali Ersin Yazıcı, Bursluluk Sınavında 500 tam puan alan 16 öğrenciyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Traktör Sürücülerine Yönelik Reflektör Dağıtımı Yapıldı

Vali Ersin Yazıcı; traktörlerin karıştığı trafik kazalarını azaltmak ve güvenli bir trafik akışı sağlamak amacıyla, traktör sürücülerine reflektör dağıttı.

Dikkat! Kaygılarınızın sebebi Anksiyete Olabilir

Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, anksiyetenin kişinin kaygı, korku gibi duygulara karşı kontrol edemediği tepkiler vermesine neden olan ve yaygın görülen bir rahatsızlık olduğunu söyledi. Anksiyete türleri ile ilgili bilgi veren Özkul, anksiyete ile nasıl başa çıkılabileceğini anlattı.

Eczane Teknisyenleri Federasyon Kuldu

Diyarbakır'da Bir Araya Gelen, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Eczacılık Hizmet Veren Eczane Teknisyenleri Tek Çatı Altında Toplanarak, Birlik ve Beraberlik Mesajlarını Verdiler.

Keskin, Deprem Bölgesindeki Esnafın Tüm Vergi ve Primleri 2 Yıl Silinmeli

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Depremden direkt olumsuz etkilenerek iş yapamayan tüm esnafların sorgusuz ve sualsiz bir şekilde 6 Şubat tarihi itibariyle en az 2 yıl süreyle tüm vergi ve sigorta prim borçları silinmelidir.” dedi.

Güvenli İnternet Abone Sayısı 44 Milyonu Aştı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: -“44 Milyon 287 Bini Aşkın Güvenli İnternet Kullanıcısının Yüzde 99,5’i Aile, Yüzde 0,5’i De Çocuk Profili” -“Aboneler, Yasaklı Madde Ticareti Yapan, Şiddet İçeren, Irkçılık Ve Nefret Söylemi Ve Terör Propagandası Yapan Sitelere Karşı Ücretsiz Korunma Altında”

Başkan Sürücü, Anadolu Basın Birliğin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Arif Koyun, Fatma Gürbüz’le birlikte Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Ettiler. Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Anadolu Basın Birliğin Çalışmalarını Takdir ediyoruz dedi. Başkan Sürücü, Bizler Hak Bir ve Emekliler Derneği olarak her zaman yerel basınımızın yanındayız.

Battalgazi Belediyesi Haziran Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Başkanlığında Gerçekleştirdi.

Deprem ve Ruh Sağlığı Stresle Çalıştayı Düzenlendi

Vali Ersin Yazıcı Deprem ve Ruh Sağlığı, Stresle Başa Çıkma ve Toplumsal Dayanışma Çalıştayına Katıldı

Dünya Kulüpler Arası Jeet Kune Do Şampiyonasına

Ana Merkezi New York-ABD ‘de bulunan Dünya Jeet Kune Do Federasyonu kurucularından ve Uluslararası Halkla İlişkiler Direktörü Sifu Abdulkadir YİĞİT Taiwan  ve Hong Kong merkezli IKUF (International Kungfu Union Federation) Türkiye Temsilcisi oldu.

Sadıkoğlu: “Konteynerde İş Yapamayan İşletmeler Bir Bir Şehri Terk Ediyor”

Yıkılan öğretmen evinin yerine kurulan konteyner çarşıdaki işletmeleri ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Tüm uyarılarımıza rağmen ilgisiz yerlerde plansızca kurulan konteynerlerde iş yapmak imkansız hale gelmiş durumda.

Genel Başkan Mutlu, 2028 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Aday Olduğunu Açıkladı.!

İzmir'den Seslenen Teoman Mutlu, "Yerli ve Milli Parti İle Türkiye'yi Ayağa Kaldıracağız"

Büyükşehir Belediyesi Halı Dokuma Kursu Meslek Edindiriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı eğitim merkezlerinde açılan meslek edindirme kursları devam ediyor. Bu bağlamda çeşitli dallarda açılan meslek edindirme kursları yoğun ilgi görüyor. 

Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yol açma, genişletme, asfaltlama gibi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Toplam 18501 haber.