MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi Belediyesi’nden Muhtarlara Jest

Battalgazi Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Battalgazi’de görev yapan muhtarları Diyarbakır, Mardin ve ‘Peygamberler Şehri’ Şanlıurfa’ya geziye gönderdi.

Çocuklarımızın Mutluluğu, Geleceğimizin Mutluluğudur

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Horata’da düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğine katılan Konak Bölgesi Bahçebaşı, Yeni ve Su Mahallesinin çocukları, düzenlenen aktiviteler ve yarışmalarla keyifli anlar yaşadılar.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Başkan Şengönül'ün Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Mevlit kandilini kutladı.

Başkan Samanlı’dan Mevlid Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Mevlid Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kaya'dan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İş Adamı Avşar'dan Mevlid Kandili Mesajı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Önceki Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Önceki Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Rahmet ve Merhamet elçisi Peygamberimizin insanlığın üzerine doğan güneş olduğunu söyledi.

Başkan Alpaslan'dan Mevlid Kandili Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ,Peygamber Efendimizin Hayatı, Tüm İnsanlık İçin Örnek Bir Hayattır Dedi.

Başkan Akgün: Mevlit Kandili Münasebetiyle Mesaj Yayınladı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı M. AKGÜN, “Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) doğumu nasıl câhiliye yıllarındaki çürümüşlüğe deva olmuş ise bugün de o kutlu doğumun yıl dönümü vesilesiyle, günümüzdeki acıların son bulması en büyük arzumuz ve duamızdır.” dedi.

Zengin’den MESOB Başkanı Keskin’e Ziyaret 

TBMM’de Turgut Özal Liderliğindeki ANAP iktidarlarında 17. ve 18. Dönem görev yapan Malatya eski Milletvekili Talat Zengin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Başkan Yıldırım’dan Şeker Fabrikası Yönetimine Tepki

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yıldırım’dan Şeker Fabrikası yönetimine tepki, “Devlet kurumu Malatya Şeker Fabrikası imalatçılara neden şeker vermiyor?

Malatya TSO’dan Yöresel Ürünlerin E-Ticareti İçin Önemli Adım

Karaduman: “Yeni ekonomik ve ticari düzende var olmak istiyorsak e-ticarete yoğunlaşmalıyız”

Başkan Gürkan, Mevlid Kandili Mesajı

O, Biz İnananlara Birlik Ve Beraberliği, Yardımlaşmayı Ve Dayanışmayı Öğütledi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Yönetiminden CHP Battalgazi İlçe'ye Ziyaret

İyi Parti Battalgazi İlçe başkanı Nurettin Bükte beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve il başkan yardımcısı Çiğdem Şalva ile birlikte CHP Battalgazi ilçe başkanlığına ziyaret.

Toplam 18562 haber.