MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatyalılardan Çankaya Belediyesine Çıkarma!

Ankara Malatya Dernekler Federasyonu Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Vali Yazıcı, Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi'nin Açılış Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk tarafından Battalgazi-Sarıcıoğlu Mahallesinde yaptırılan “Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi” nin açılış törenine katıldı.

UKOME Haziran Ayı Toplantısında Taksi, Minibüs Ve Servis Ücretleri

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile 2024 yılı Haziran ayı genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Malatyalı Çocuklardan Filistinli Çocuklara Destek

Filistin’de yaşanan İsrail zulmüne karşı dünyanın dört bir yanında tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Malatya İl Müftülüğü iş birliğiyle ‘Hepimiz Filistin’iz’ programı düzenlendi.

Gazetecilik, Popüler Kültüre Kurban Ediliyor

Anadolu Basın Birliği’nin 22. Olağan Kongresi’nde gazeteciliğin sorunları, Anadolu’dan gelen gazeteciler tarafından tartışıldı. Mini bir çalıştay şeklinde gerçekleştirilen etkinlikte sıkıntılar ve çözüm yöntemleri konuşuldu.

Büyükşehir Personeline Promosyon Müjdesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında görev yapan personele yönelik banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi.

Vali Ersin Yazıcı, Çevre Haftası Etkinlikleri Kapsamında Tekstil Firmalarını Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında I. ve II. Organize Sanayi Bölgelerinde atık yönetimi uygulamalarına uyan ve çevreye duyarlı faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret ederek, işletme sahiplerinden üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Taşkın, Bakan Yardımcısı Yazgı İle Beraber Battalgazi’nin Tarihi Yapılarını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı İle Birlikte Eskimalatya’da Ulu Cami, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı Ve Arslantepe Höyüğü’nde İncelemelerde Bulundu.

Malatya Polisi Göz Açtırmıyor

Depremden Kaçan İnsanlara Trafik Cezası Geldi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Sahapsız' Malatya dedi.

Başkan Geçit, Yakınca Konforlu Yollarıyla Daha Cazip Hale Gelecek

Yakınca Mahallesinde gerçekleşen yol açma, genişletme ve yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “İlçemizin en fazla nüfusun olduğu mahallelerden Yakınca, konforlu yol ağıyla birlikte daha cazip bir kimliğe kavuşacaktır” dedi.

Toplam 18501 haber.