MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Vatandaşların İstek Ve Talepleri İçin Teyakkuzda Olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için çeşitli tedbirler aldı.

Battalgazi Belediyesi Kurban Kesim Yerlerini Belirledi

Battalgazi Belediyesi, 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde kurban kesim yerlerini belirledi.

Mayıs Ayında Malatya Havalimanı’nda 66.046 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Hanife Yazıcı Hane Ziyaretleriyle Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri ziyaret etti.

Keskin’den Esnafa Bayram Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi’nin anıdaki geçici ticaret merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Uluslararası Afetlerde Sağlık Ve Sosyal Hizmetler Kongresi Düzenlendi

Vali Ersin Yazıcı,Uluslararası Afetlerde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresine katıldı.

Sadıkoğlu, Onaylanan KOSGEB Deprem Kredileri 6 Aydır Neden Ödenmiyor

Depremden büyük yaralar alan binlerce işletmenin onaylanan KOSGEB deprem kredisinin 6 aydır ödenmediğini ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, acil ihtiyaç olan kredinin ödenmediği her gün enflasyon karşısında mum gibi eridiğini belirterek, kurban bayramı öncesi ödenmesi için KOSGEB yetkililerine çağrıda bulundu.

Başkan Mustafa Canbay’dan Buğday Ve Arpa Alım Fiyatına Tepki

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Yaptığı Yazılı Açıklama İle Alım Fiyatına Tepki Gösterdi.

Genç İş İnsanı Dilek, Malatya'da Bir Futbol Kulübü Almak İstiyorum

Geçtiğimiz yıllarda "Yılın Genç Girişimcisi" ödülünü alan Malatyalı İş İnsanı Eyüp DİLEK bu sefer de "Yılın En Başarılı Genç İş Adamı" ödülüne layık görüldü.

Başkan Taşkın, Eskimalatya’da esnaflarla bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eskimalatya Meydanı çevresinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi.

Başkan Er, Malatya Çevre Yolu Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara’da yapmış olduğu istişareler ve görüşmeler sonrasında depremde hasar gören prekast kaplamalar ve mevcut çevreyolunda asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Malatya’da İhalesi Gerçekleştirilen Konut Sayısı 37 Bin 920’ye Ulaştı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da, ihalesi gerçekleştirilen konut sayısının 37 bin 920’ye ulaştığını belirtti.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

AKÇADAĞDER Yönetiminden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a Ziyaret

Malatya'nın Önemli Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Heyet Olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.

Arguvan'da Kadın Dinlenme Evi'ne Görkemli Açılış

Arguvan Belediyesi tarafından kadınların hizmetine açılan Kadın Dinlenme Evi'nin açılışı CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba tarafından yapıldı.

Toplam 18501 haber.