MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Akbıyık, Çağın Gereklerine Uygun, Modern, Güvenli Okul Sayısını Arttırmalıyız

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, 'Bilgiyle donatılmış nesiller yetiştirmek, ülkemizin geleceğini şekillendirmek adına büyük anlam taşımaktadır. Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Hayırsever Haluk Laçin tarafından Datça ilçesine kazandırılan 5 derslikli Laçin İlkokulu’nun açılış törenine katıldı.

MHP Milletvekili Fendoğlu, Yazıhan’da 1 Günde  8 Kırsal Mahalleyi Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesindeki 8 kırsal mahalleyi bir günde ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Turgut Özal Kentsel Dönüşüm Konutları Teslim Edilmeye Başlanacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “ Turgut Özal Mahallemizde inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarımızın iki bloğunu bu ayın sonunda, diğer kalan iki bloğu da 2025 yılı Haziran Ayında hak sahiplerine teslim edeceğiz.” diye konuştu.

MOTAŞ'tan Kura İle Personel Alımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri  (MOTAŞ), Malatya İstihdam Merkezi aracılığıyla, istihdam sağlayacağı otobüs sürücüsü, trambüs sürücüsü, atölye ustası ve teknisyen alımlarını noter huzurunda çekilen kura ile belirledi. 

Başkan Taşkın ve Milletvekili Babacan Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Mahalle ziyaretlerine devam ederken vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ediyor. 

Milletvekili Abdurrahman Babacan Müjdeyi Verdi

AK Parti Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan Kuzey Kuşak Yolunun 15,3 Km lik etabının ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Ülkü Ocakları, Ülkücü Şehitler Anısına Mevlid Programı Düzenledi

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, 12 Eylül 1980 Askeri darbesi yıl dönümünde 12 Eylül Ülkücü Şehitleri Anısına Mevlid programı düzenledi.

Kazancıoğlu'ndan Özdemir'e Ziyaret

Malatya’nın değerli isimlerinden ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, hemşehrileri tarafından sevilen bir isim olarak Ankara’daki çalışmalarına devam ediyor. Kazancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara PTT Başmüdürü Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Malatya Havalimanı'nda Son 8 Ayda 548 Bin 871 Yolcuya Hizmet Verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2024 yılı ağustos ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Merkez Battalgazi ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada, mermiler çevrede bulunan 2 şahsa isabet etti, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Battalgazi Belediyesi, Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi, Tokluca ve Hisartepe mahallelerinde sathi asfalt serimi gerçekleştidi.

İdare Mahkemesi LGS'deki Bir Soruyu İptal Etti

Ankara 3. İdare Mahkemesi, yapılan itiraz üzerine 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavdaki bir soruyu iptal etti.

Merkez Bankası Rezervleri 146,8 Milyar Dolar Oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini paylaştı.

Kalp Krizi Riskini Azaltmanın Yolları

Uzmanlara göre kalp krizi riskini azaltmak için alınabilecek bazı önlemler ve yaşam tarzı değişiklikleri, bu riskin büyük ölçüde azaltılmasına yardımcı olabilir.

Toplam 18501 haber.