MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Budan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Ayşe Ece Budan, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba'dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, 'Dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı, umutların yeşerdiği bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz.' Dedi.

KATUN Kadın Girişimcilerden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Kocaeli’nde Kurulan KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi Heyetinden Anadolu Basın Birline ziyaret ederek şu açıklamalarda bulundu.

Vali Ersin Yazıcı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı bir kez daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Başkan Er’den Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır.

Kurban Bayramlarında Teslimiyet, Paylaşım ve Bereket Vardır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Bizleri birbirimize yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Kurban Bayramına daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğunu yaşıyoruz. ” dedi.

Gençler Malatya Kent Konseyinde Buluştu

​​​​​​​Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Malatya Kent Konseyini ziyaret ettiler.

Okullarda Doğa Bilinci Ve İklim Değişikliği Konularında Eğitimler Düzenlendi

Kısa adı DEHADER olan Değerli  Hayatlar Eğitim Derneği “Hayattayız Umutluyuz Projesi”  kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesinden Depremzede Çocuklara Psiko-Sosyal Destek Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, depremzede çocuklara yönelik ‘Psiko-Sosyal Destek Projesi’ ile yaz tatili boyunca eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmelerini hedefliyor.

Başkan Taşkın: Mahallelerdeki Toza, Dumana Son Vereceğiz

Battalgazi Belediyesi tarafından Şehitfevzi Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt serimi çalışmalarında sona gelindi.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Bayram Öncesinde Denetimleri Artırdı

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürleri Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan lokanta, tatlıcı, şekerci, kasap, pastane ve marketleri denetleyerek, genel temizlik ve fiyat listelerini kontrol etti.

Vali Ersin Yazıcı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; Şehit Er Kenan Çetin, Şehit Er Selçuk Şahin, Şehit Polis Memuru Mustafa Yeli'nin ailelerine ziyarette bulundu.

Toplam 18501 haber.