MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çalık, Anlaşmalı Boşanmalarda Ayrılık Süresi Kısaltılmalı

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 916 sayfalık rapordaki önerileri arasında, anlaşmalı boşanmalar varsa ayrılık süresinin uzatılmamasını ve 3 yıllık fiili ayrılık süresinin 1 yıl olarak değiştirilmesinin de yer aldığını söyledi.

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Esnafımızın Zor Zamanlarında Yanlarında Olduk

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Gürkan, İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 101. Yıldönümü Mesajı

İstiklal Marşı Milletimizin Vatan Sevgisi Ve Bağımsızlık Tutkusunu Yansıtmaktadır.

Başkan Çınar'dan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kalbi vatan ve istiklal sevgisiyle dolu Mehmet Akif Ersoy’un, Türk Milletinin Milli Mücadele günlerinde hissettiği duyguları destansı bir üslupla yazdığı İstiklal Marşı, Türk Milletinin bağımsızlığının simgesidir.” dedi.

Vali Baruş, Adliye Binasındaki Yeşilay Standını İnceledi

Vali Aydın Baruş, adliye binasında Malatya Yeşilay Şubesince açılan standı gezerek Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata’dan bilgiler aldı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Faaliyet

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı yakın zamanda başlatmış olduğu ve Perşembe akşamları düzenlediği "Milli ve Manevi Değerler Atölyesi-Perşembe Sohbetleri" adını verdiği faaliyet, her kesimden büyük ilgi görüyor.

Trafik Denetimi Sıklaştırıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Trafik Birimleri ile müşterek “Servis Taşımacılığı Yapan Araç ve Sürücülerine” yönelik denetim yapıldı.

Topsöğüt’ün Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Yıldızlar Masa Tenisi Takımı, Kırşehir’de düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği büyük başarıların ardından gözünü Ulusal Masa Tenisi Ligine Yükselme Turnuvasına çevirdi.

Malatya TSO’da Hafriyatçı Ve İş Makinecilerin Sorunları Konuşuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda hafriyat ve iş makinecileri sektörünün sorunları konuşuldu. Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, iletilen sorunların ve taleplerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Malatya Gastronomisine Katkı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile il dışından gelerek Malatya’da eğitim gören üniversiteli kız öğrencilerine Malatya yemeklerini öğretmek konusunda ki çalışmaları devam ediyor.

Özgül, Yapı Kullanma İzni Olmayan Evlere Elektrik Tarifesi Mesken Olarak Düzeltilmeli

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, Yıllardır konutlarında oturan, ancak müteahhit firmaların eksiklikleri tamamlamadığından dolayı yapı kullanma izni alamayan vatandaşların elektrik ve su faturalarının olması gereken tutarın 1-2 katı daha fazla ödediğini belirterek, sorunu çözülmesini istedi.

Deva Partisi Basınla Buluştu

Demokrasi ve atılım partisi (DEVA) kuruluşunun 2. Yıl dönümünü kutluyor. Yerel Basınla bir araya gelen DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatı Ekonomiyi ve Ülke gündemini değerlendirdi.

Battalgazi’deki Gençler İçin Protokol İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı. Protokolün kurumlar arası iş birliği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kardeşliğimizin, birliğimizin ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

Başkan Gürkan, Marketlerimizde Gerekli Bütün Tedbirler Alındı

Son günlerde Türkiye genelinde bazı ürünlerde sıkıntı yaşandığı, özellikle Ayçiçek yağında stokların tükendiği noktasında yapılan spekülatif haberlerin yazılı ve görsel basında sıkça dillendirilmeye başlamasının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’da herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

Ağbaba, Önlem Alınmazsa Çocuklar Okula, İnsanlar İşe Gidemeyecek

Ağbaba Servis İşletmecilerinin Sorunlarını Meclis Gündemine Taşıdı.

Toplam 18562 haber.