MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DEHADER’DEN Çocuklara Fotoğraf Eğitimi

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği-DEHADER tarafından yürütülen Hayata Değer Kat Projesi kapsamında fotoğrafçılık eğitimleri devam ediyor.

Esnaf Kuruluşlarından Balıkcı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte yeni göreve başlayan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkcı’yi ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Çalık Ukrayna’da Yaşayan Türk Aile Malatya’ya Getirildi

Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açmasının ardından ülkeden tahliye edilen Korkmaz ailesi memleketleri Malatya’ya geldi. 18 yıldır Ukrayna’da yaşayan Fatih Korkmaz ağabeyi Ahmet Korkmaz, Ukraynalı eşi Katiya Korkmaz ve çocukları 1,5 aylık Melikşah ve 2 yaşındaki Emir Gazi ile memleketlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında bütün hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz halinde bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Eğitim Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılan Battalgazi’deki Türkiye’nin aydınlık yarınları, 3D yazılım başta olmak üzere çeşitli eğitimlerden geçti.

Canbay, Sağlıkta Ücret Düşük, Şiddet Büyük!

Genel Başkan Yardımcımız Fatih Aydın sağlık çalışanlarının problemlerini gündeme getirdiği açıklamada hükümetin sözünü tutması gerektiğini hatırlattı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlin huzur ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ağbaba; Binlerce İşçimizin Hakkını Almasından Mutluluk Duyuyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,beraberinde Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileriyle birlikte geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile kamu çerçeve ek protokolünü imzalayan Sağlık İş Sendikası Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, şube başkanı Kenan Karateke ve yöneticilerini tebrik edip, başarılar diledi.

Dilek'liler Mahalleye Acilen PTT Şubesinin Açılmasını İstiyor

Malatya Yeşilyurt İlçesine bağlı Dilek Mahallesinde daha önce PTT Acentası olarak çalışan ve hiç bir gerekçe gösterilmeden kapatılan Şubenin vatandaşlar tekrar açılmasını istiyor.

Başkan Çınar, Hasan Çalık Devlet Hastanesi Doktor ve Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcıları, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelip, günlerini kutladı.

Yeni Malatyaspor'u Her Zaman Olduğu Gibi Hakemler Yaktı

Yeni Malatyaspor, İzmir'de karşı karşıya geldiği Altay'a tartışmalı bir penaltıdan yediği golle 1 - 0 yenildi.

Fendoğlu; Artık Türkiye'de Bir Gerçek Vardır. Odaa Cumhur İttifakı'dır

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Hekimhan Ve Arguvan Programları.

Doğu’nun İlk Model Fabrikası Malatya’da Kurulacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Doğu Anadolu Bölgesindeki ilk Model Fabrika Malatya’da hayata geçecek. Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) koordinasyonunda Vali Aydın Baruş’un Başkanlığında, Malatya Model Fabrika Kurulumu Projesi başvuru süreci istişare toplantısı düzenlendi.

Toplam 18562 haber.