MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Seçildi

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kongresinde İki Aday Yarıştı, Yapılan kongrede Başkan Adayı Abdulvahap Karaman 203 oy alırken, Mevcut Başkan Ali Rıza Ulutaş 113 oy aldı. 

Emniyet Genel Müdürlüğüne 3 Bin Bekçi Alacak

Bekçi alımı 3000 kadro olarak 2022 yılında yapılacağı resmi gazete ’de yayınlandı.

Başkan Güder, Orduzu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Güder: “İlçemizin Sorunlarını Bir Bir Çözüme Kavuşturuyoruz”

Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden Savunma Sanayi

Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden Savunma Sanayi Ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesinin Büyük Bir Kısmı Tamamlandı

Yeşilyurt Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anısına Hoşaf Ve Arpa Ekmek Dağıttı

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümünde şehitlerin ve gazilerin hatırasını yâd etmek maksadıyla Yakınkent Asife Rahmi Akıncı Camii’ de Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara arpa ekmeği ve hoşaf ikram etti.

Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar Adlı Teatrel Dinleti Sergilendi

Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezinde Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliği ile "Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar" adlı teatrel dinleti sergilendi.

Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı'nın Raporu Bakan Özer’e Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı”nın raporu hazırlandı. Hazırlanan rapor, bir takım temalarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e sunuldu.

Keskin, Taşımalı Eğitim Servisi Yapan Esnafların Sorunu Çözülecek

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, taşımalı eğitim servisi yapan şoför esnafının sorunlarını Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e aktardığını ve sorunun kısa sürede çözüleceğine dair söz verildiğini açıkladı. 

Gürkan, En Önemli Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rönesans Eğitim Vakfı tarafından yaptırılan Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi’nin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in teşrifleriyle açılışının gerçekleştiği programa katıldı.

BBP 10. Olağan Malatya İl Kongresine Genel Başkanı Destici’de Katılacak

BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya 20 Mart Pazar Günü Saat 13.00’da Gerçekleştirilecek Olan Büyük Birlik Partisi 10. Olağan Malatya İl Kongresine Tüm Malatya’lıları Davet Etti.

Battalgazi’de Yeni Nesil Çanakkale Zaferini Yad Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 107. yıl dönümü dolayısıyla ‘Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale’ adlı anma programı düzenlendi. Büyük ilgi gören programda, Çanakkale savaşlarının yaşandığı günlerde askerimizin bir öğünlük yiyeceği olan hoşaf ve ekmek ikramı yapılıp, yeni neslin o günleri yad etmeleri sağlandı.

Başkan Güder, 4-6 Yaş Minik Öğrencilerin Kur’an Törenine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4-6 yaş Kur’an kursu eğitimlerinin ardından Kur’an-ı Kerime geçen minik öğrenciler için düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Başkan Güder, “Okul öncesi dini eğitimler önemlidir. Tarihimizdeki büyük alimler küçük yaşta temel dini bilgiler almıştır. Her türlü övgüye lâyık yavrularımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Selahattin Başkanımıza Eğitim Alanına Yaptığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Ediyorum

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti.

Çalık, Yasal Düzenlemede Kolaylaştırıcı Bir Usul Geliştirilsin İstiyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehirli tütün üreticilerinin sorunları ve taleplerini ilgili yerlere ilettiklerini ifade ederek, yasal düzenlemede kolaylaştırıcı bir usül geliştirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Şehitlikte Tören Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü nedeniyle şehitlikte anma töreni düzenlendi.

Toplam 18562 haber.