MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İnönü Üniversitesinde Nevruz Bayramı Kutlandı

Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün ortak organizasyonu ile İnönü Üniversitesinde gerçekleştirilen Nevruz Bayramı kutlama etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu Gençlerle Buluştu

Malatya Gençlik Ve Eğitim Derneği’nin Organizesi İle Malatya’ya Gelen, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Hukuk Politikaları Üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu Ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Dr. Bilal Okudan Gençlerle Buluştu.

Başkan Güder’den Down Sendromlu Çocuklara Özel İlgi

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında özel gereksinimli çocuklar ile Masa Tenisi, Badminton, Basketbol ve Körling oynayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Farkındalığınız ile dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız” dedi.

Malatya’da Huzur Operasyonu

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce huzur ve güvenliğin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ağbaba’dan İktidara Asgari Ücret Çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Asgari ücretin yılda 2 kez belirlenmesiyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.Ağbaba; “Kanun teklifimizi verdik, eğer samimilerse asgari ücreti yeniden belirleyelim” dedi.

Çanakkale Ruhunu Sosyal Ve Sportif Etkinliklerle Geleceğe Taşıyoruz

Yeşilyurt’ta Çanakkale Zaferinin 107.Yıldönümü Nedeniyle Wushu Kung-Fu İl Şampiyonası Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Down Sendromlular Gününü Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle Nikâh Sarayı’nda bir etkinlik düzenlendi.

Malatya ve Ülkemizin Geleceği İçin Sürekli Bir Araya Geleceğiz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , İYİ Parti Genel Merkez Tarafından Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Hakan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Vali Baruş, 18 Mart Şehitler Günü Anma Programına Katıldı

Vali Aydın Baruş, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Vali Baruş, Melekbaba Gençlik Merkezinde Gençlerle Buluştu

Vali Aydın Baruş, Melekbaba Gençlik Merkezinde gençlerle buluşarak burada yapılan eğitimleri, gençlerin sosyal ve sportif becerilerinin arttırılması için yapılan çalışmaları inceledi.

Akçadağ Derneğine Ziyaretler Devam Ediyor

Malatya'nın en aktif ve önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi başarılı çalışmalarının karşılığını önemli isimlerin gelerek üye olmalarıyla alıyor.

Kültür Elçileri Yetiştirme Eğitimi Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Kültür Yaşam Derneği projelerinden olan ve bu yıl 4’üncüsü uygulanacak ‘Kültür Elçileri Yetiştirme Eğitimi’ başladı.

Belediye Başkanları Olarak Şehirlerimizi Aşkla Gülistan Yapmaya Çalışıyoruz

AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanlıkları tarafından Kültür Sanat Kongresi ‘AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ düzenlendi.

Başkan Yılmaz, İYİ Bir Malatya ve İYİ Bir Türkiye Hayalimiz Var

İYİ Parti Malatya İl ve İlçe Teşkilatı’nın Yeni Başkan ve Yöneticileri Malatya Kongre Kültür Merkezinde Yoğun Bir Katılım İle Kamuoyuna Tanıtıldı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

15. GAP Oscar Ödül Töreni Malatya’da Düzenlenecek

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından organize edilen uluslararası GAP Oscar’ı ödül töreninin 15.si bu yıl 14 Mayıs 2022’de Malatya’da düzenlenecek.

Toplam 18562 haber.