MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş, Yakınca ve Hamidiye Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, başta asayiş olmak üzere sağlık ve eğitim yatırımlarını, sağlık merkezi ve okul durumlarını ve diğer sıkıntıları dinlemek üzere mahalle muhtarlarını ziyaret edip sıkıntıları yerinde gözlemleyerek incelemelerine devam ediyor.

Başkan Sadıkoğlu, CEM Vakfı Şehrimiz İçin Denge Unsurudur

CEM Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizdeki toplumsal dengenin ve sosyal barışın sağlanmasında CEM Vakfı Malatya Şubesi’nin önemli bir rolü bulunuyor” dedi.

Malatyalı Şairlerden “Kahramanlık” Konulu Şiir Dinletisi

Malatya Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu, “Kahramanlık” konulu bir şiir dinleti programı düzenledi. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Şairler ve Yazarlar Grubu Temsilcisi Enver Kalaycıoğlu ve gönüllü çalışma grubu üyeleri katıldı.

Keskin, Akaryakıtta Tek Çözüm Devletin KDV Ve ÖTV‘Den Vazgeçmesidir

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 12 aylık sürede benzine yüzde 177, motorine ise yüzde 240 oranında artış geldiğini belirterek, “Akaryakıttaki artış sadece taşıma yapan taksiciyi, minibüsçüyü, servisçiyi, kamyoncuyu, otobüsçüyü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor.

Başkan Yılmaz, Hayat Pahalılığı Tahammül Sınırlarını Aşmıştır

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak, hayat pahalılığının, tahammül sınırlarını aştığını söyledi. Halkın, seri zamlar karşısında çaresiz kaldığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi.

Başkan Serdar Yıldız;  Artık Hergün Sahada ve Milletimizin Yanında  Onların Sesi Olacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Artık Malatya'mızda ve Yeşilyurt'u muzda Hiç Kimsenin Hakkını Yedirmeyeceğiz.. Millet İçin İyi Yapılanı Destekleyeceğiz Haksızlığında Karşısında Olacağız.

İnönü Genç Temalılar Su İsrafına Farkındalık Oluşturdular

Malatya İnönü Üniversitesi Genç TEMA topluluğu Dünya Su Gününde, Malatya Hanzade Konağıyla gerçekleştirdikleri ortak etkinlikte Su israfına farkındalık oluşturdular.

Battalgazi’de Ulu Çınarları Mutlu Eden Buluşma

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel programda Malatya Huzur evinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

SİBERAY Programı Hakkında Bilgilendirme

Anaokulu öğrencilerine SİBERAY programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden ‘Et Entegre Tesisi’ Hizmete Girdi

“Et Entegre Tesisimiz Yeşilyurt’umuza Hâyırlı Olsun”

Beylerderesi İle Gündüzbey Arasına Yeni Bir Yaşam Alanı Kuruyoruz

Başkan Çınar, Beylerderesi İle Gündüzbey Arasında Devam Eden Dönüşüm Projelerini İnceledi.

Kedi, Başarılı Bir Ameliyatla Sağlığına Kavuştu

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Bostanbaşı Mahallesinde Demir Kapıya Sıkışan Kediyi Kurtardı.

MASKİ Genel Müdürü Mert, Yazıhan’da Eksik Bırakmayacağız

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 2022’de temel altyapı sorunlarından arındırılmış bir Yazıhan ortaya çıkartmak için gayret göstereceklerini ifade ederek, “Kırsal bölgelerimiz için bu sene içinde büyük yatırımlar planlıyoruz. Yazıhan İlçemizi altyapı konusunda sorunsuz bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Başkan Sadıkoğlu, Esnafımız Pandemide Büyük Yara Aldı

Esnaf Odalarına hayırlı olsun ziyaretlerine devam eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yaşanan tüm sosyal ve ekonomik sıkıntılardan anında etkilenen esnafımız özellikle pandemide büyük yara aldı” dedi.

Gürkan, Şehrin Değerleriyle Şehri Yönetmek Bizim İçin Bir Şiardır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde TMMOB Mimarlar Odası Malatya Şubesinin yapılan genel kurulu ile göreve seçilen Yunus Emre Fidanel’i ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Toplam 18562 haber.