MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’da Depremden Zarar Gören Altyapı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü depremden dolayı hasar gören altyapıyı yenilemek ve deprem konutlarının altyapısını inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ölmeztoprak, Dalbastı Kirazımız Önemli Bir Tarımsal Ürünümüzdür

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kiraz ve kayısı bahçelerinde incelemelerde bulundu.

Malatya'da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Malatya’da uyuşturucu satıcılarına karşı yoğun mücadele verirken son olarak fiziki takip sonucu 72 parça halinde 44 Kilo SKUNK maddesi ele geçirildi.

Yaylacı, Kayısı Üreticilerimize Bol Bereketli Ürünler Diliyorum

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı  Kayısı Hasadı ile alakalı Üretici çiftçilere bereketli ve kazançlı bir sezon temennisinde bulundu.

Birleşik Emekliler Sendikasından Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Geçit'e Ziyaret

Birleşik emekliler sendikası Malatya şubesi İl Başkanı Haydar Göktaş Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Başkan Geçit, Bayramlar Birliktir Beraberliktir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kurban Bayramı sonrasının ilk mesai gününde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Personellerle bayramlaştı. 

Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından, çocukların yaz tatili süresince eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılarak sporla tanışmalarını ve becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek olan yaz spor okulu kayıtları devam ediyor.

Malatya Siyasetinde Bilal Yıldırım Depremi

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın aldığı kararla görevi bırakması kamuoyunda büyük dikkat topladı. 

Fendoğlu ve MHP’den Genel Sekreter Altundağ’a Ziyaret 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, beraberinde partili yöneticilerle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye genel Sekreteri Murat Altundağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplam 18501 haber.