MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'lı Bayan Boksör Avrupa Şampiyonu Oldu

Malatya’lı Milli boksör Hatice Akbaş, U22 Avrupa Boks Şampiyonasında kilosunda 1. Olarak altın madalya kazandı.

 İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Üye Kaydına Devam Ediyor

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Soykan Meydanında kurulan stand önünde bir açıklama yaparak “Sahaya çıkamıyorlar..” dedi

Başkan Yardımcısı Kurt, Battalgazi Belediyesi Bizim Övünç Kaynağımız

Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve 25-26 dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ağbaba: Nebati’nin Yerine Yerlikaya Ya Da Yeliz Gelsin

70 Kişilik Temizlik İşçiliği İçin 21 Bin Kişi Başvuru Yaptı.

Yeşilyurt Belediye Fen İşleri Ekipleri, Tecde Mahallesinde Ki İmar Yollarını Açıyor

2022 Yılı Yatırım Programına alınan yatırımlar için saha çalışmalarına hız veren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, son dönemlerde hızla gelişen Tecde Mahallesinin Gül Suyu, Hayrettin Abacı, Göçer ve Alibey Sokaklarının bağlantı yollarını birleştirmek için yol açma ve genişletme  çalışmalarına hız verdi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vali Baruş, Yakınca ve Hamidiye Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, başta asayiş olmak üzere sağlık ve eğitim yatırımlarını, sağlık merkezi ve okul durumlarını ve diğer sıkıntıları dinlemek üzere mahalle muhtarlarını ziyaret edip sıkıntıları yerinde gözlemleyerek incelemelerine devam ediyor.

Başkan Sadıkoğlu, CEM Vakfı Şehrimiz İçin Denge Unsurudur

CEM Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizdeki toplumsal dengenin ve sosyal barışın sağlanmasında CEM Vakfı Malatya Şubesi’nin önemli bir rolü bulunuyor” dedi.

Malatyalı Şairlerden “Kahramanlık” Konulu Şiir Dinletisi

Malatya Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu, “Kahramanlık” konulu bir şiir dinleti programı düzenledi. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Şairler ve Yazarlar Grubu Temsilcisi Enver Kalaycıoğlu ve gönüllü çalışma grubu üyeleri katıldı.

Keskin, Akaryakıtta Tek Çözüm Devletin KDV Ve ÖTV‘Den Vazgeçmesidir

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 12 aylık sürede benzine yüzde 177, motorine ise yüzde 240 oranında artış geldiğini belirterek, “Akaryakıttaki artış sadece taşıma yapan taksiciyi, minibüsçüyü, servisçiyi, kamyoncuyu, otobüsçüyü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor.

Başkan Yılmaz, Hayat Pahalılığı Tahammül Sınırlarını Aşmıştır

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak, hayat pahalılığının, tahammül sınırlarını aştığını söyledi. Halkın, seri zamlar karşısında çaresiz kaldığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi.

Başkan Serdar Yıldız;  Artık Hergün Sahada ve Milletimizin Yanında  Onların Sesi Olacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Artık Malatya'mızda ve Yeşilyurt'u muzda Hiç Kimsenin Hakkını Yedirmeyeceğiz.. Millet İçin İyi Yapılanı Destekleyeceğiz Haksızlığında Karşısında Olacağız.

İnönü Genç Temalılar Su İsrafına Farkındalık Oluşturdular

Malatya İnönü Üniversitesi Genç TEMA topluluğu Dünya Su Gününde, Malatya Hanzade Konağıyla gerçekleştirdikleri ortak etkinlikte Su israfına farkındalık oluşturdular.

Battalgazi’de Ulu Çınarları Mutlu Eden Buluşma

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel programda Malatya Huzur evinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

SİBERAY Programı Hakkında Bilgilendirme

Anaokulu öğrencilerine SİBERAY programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden ‘Et Entegre Tesisi’ Hizmete Girdi

“Et Entegre Tesisimiz Yeşilyurt’umuza Hâyırlı Olsun”

Toplam 18552 haber.