MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Ramazan-I Şerifin Bütün Evlere, Gönüllere Huzur Ve Bereket Getirmesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Samanlı’dan Ramazan Ayı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Ramazan ayı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bir Haftada 4 Ödül Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı projelerle ve yaptığı çalışmalarla bir hafta içerisinde 4 farklı ödülün sahibi oldu.

İklim Değişikliği Odağında Kırsal Kalkınma İstişare Toplantısı Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansının koordinasyonunda Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de bulunan ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla Elazığ’da “Kırsal Kalkınma Temalı” İstişare Toplantısı düzenlendi.

Beydağında Yeni Bir Kanalboyu İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların devam ettiği Güney Kuşak Yolu ve Derme Kanalının yol aksının ortasına alınması ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Fendoğlu’dan Ramazan Ayı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümüne Büyük İlgi

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Polis Korosu tarafından  Sabancı Kültür Merkezinde konser verildi.

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Ramazan Öncesi Denetim

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan Ayı Öncesi İlçedeki Market, Fırın Ve Bakkallarda Fiyat Karşılaştırması, Tüketim Tarihi Ve Diğer Kurallara Uygunluk Konularındaki Denetimlerini Artırıp, Kdv Düşüşünün Ürün Fiyatlarına Yansıyıp Yansımadığını Kontrol Etti.

Başkan Güder’den Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan ayının gelmesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu özel ayın tüm İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Güder’den MASTÖB Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İstanbul temasları doğrultusunda merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı görevine seçilen Nazife Özdemir’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Hazine Mahiyetinde Bir Eser Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür ve Yayınlar Şube Müdürlüğü’nce basımı yapılan, Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı’nın son eseri “Malatya’nın Yüzakları ” kitabının tanıtım programı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sergi ve fuaye alanında gerçekleştirildi.

Kaçakçılara Yönelik Operasyon

Malatya polisi tarafından kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik yönelik çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.

Ağbaba, Utanmasalar Şekere Zammı Chp Yaptı Diyecekler

CHP’nin şeker fiyatındaki artışın nedenlerinin araştırılması amacıyla verdiği araştırma önergesi TBMM Genel Kurulu’nda tartışmalara neden oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis’te yaptığı konuşmada şeker fiyatlarındaki artışın AKP’nin özelleştirmeleri ve kara borsacılık olduğunu ifade etti.

Başkan Akgün’den Ramazan Ayı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Ramazan-ı Şerif Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında “Ramazan-ı Şerif, gönül dünyamızı yeniden inşa etmemiz, farkında olmadan bulaştığımız kirlerden Temizlenmek İçin Fırsattır” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Ramazan Ayı Mesajı

Çınar, “Gönüllerin Ve On Bir Ayın Sultanı Ramazan-I Şerif’e Erişmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Toplam 18539 haber.