MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar, Beylerderesi Şehir Parkında Ki Çalışmaları İnceledi

“Gelecek Nesillere Emanet Edeceğimiz Özel Bir Park”

Vali Baruş, Yapımı Devam Eden Okullarda İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak depreminin ardından zarar gören okulları yeniden eğitim hayatına kazandırmak amacıyla yapımı devam eden okul inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Gürkan; Tigem Türkiye’nin Seçme Atlarını Yetiştiren Bir Merkez

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi (TİGEM) Müdürlüğüne atanan Olcay Akın’ı kabul ederek bir süre görüştü.

Öğrenciler Turgut Özal Tabiat Parkını Fotoğrafladı

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği öğrencilere fotoğraf eğitimi veriyor. Hayata Değer Kat Projesi kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf eğitimlerine Milli Egemenlik Ortaokulundan 12 öğrenci katılıyor.

MASKİ Genel Müdürü Mert’ten Doğanşehir İlçesi’ne Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesi’nde fiziki kayıp kaçak suların önüne geçmek için içme suyu rehabilitasyon ve izole çalışmaları başladı.

Başkan Kiraz'dan Zam Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yapılan zamlara basın açıklamasıyla tepki gösterdi.  Başkan Enver Kiraz açıklamasında" Nisan ayının ilk gününden itibaren peş peşe elektrik, doğalgaz, et, şeker, un zamları ‘müjde’ gibi yürürlüğe konuldu.

Kayısı Tatlısı Oscar Menüsünde

27 Mart 2022 tarihinde Los Angeles'ta Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen sinema dünyasının en ihtişamlı ödül törenlerinden biri olan 94. Akademi Ödülleri (Oscar) töreni sonrası düzenlenen partide davetlilere bu yıl ilk kez Türk yemekleri ikram edildi.

Tecde’li Hemşehrilerimizin İlgisi ve Desteği Bizi Mutlu Etti

Başkan Çınar, Tecde Mahalle Sakinleriyle ‘Mahalle Meclisleri’ Toplantısında Buluştu.

Malatya Barosu 5 Nisan Avukatlar Gününü Kutladı

Malatya Barosu tarafından '5 Nisan Avukatlar Günü' dolayısıyla tören düzenlendi.

Olay Yeri İnceleme ve Bomba Uzmanlarına Eğitim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü personeline “Olay Yerinin Muhafazasında ve Şüpheli Paket olaylarında İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları Eğitimi” Düzenlendi

Ankara'da Doğanyol ve Yazıhanlı Hemşerilere Müjde

Ankara'daki Malatya ilçe derneklerimiz arasında temsil edilmeyen ve kuruluşu tamamlanamayan bu iki güzide ilçemizde birbirinden değerli hemşerilerimizin gayretleri ile dernekleşme çalışmalarının sonuna gelindi.

Malatya Kızılay’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanlığına Seçilen Dr. Harun Kurt, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti.

Başkan Kaya, Rahmet ve Minnetle Anıyoruz

Milli Davamızın ve Ülkücü Hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'i vefatının yıldönümünde rahmetle anılıyoruz..

Toplam 18539 haber.