MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Masa Tenisi Günü Battalgazi’de Özel Turnuva İle Kutlandı

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “6 Nisan Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir turnuvayla kutlandı.

Kent Konseyi Çocuk Meclisinden Emniyet Müdürü Dağdeviren’e Ziyaret

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Yürütme Kurulu üyeleri ve aileleri Türk Polis teşkilatının 177. Kuruluşunu kutlamak için Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret edip, hafta dolayısıyla kendilerine çiçek takdim ettiler.

Jandarmadan Okul Ziyareti

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 177. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Yakışır Bir Kütüphane İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan Millet Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Sütlüce Mahallesinin Malatya-Sivas Karayoluna Bağlantısını Tamamlıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Yol Yatırımlarıyla Kırsal Bölgelere Ulaşımı Daha Konforlu Hale Getiriyor.

Başkan Çınar, Üç Yıllık Hizmet Dönemimizde Çok Önemli Yatırımlar Yaptık

Yeşilyurt Belediye Meclisi’nde Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belirlendi, 2021 Mali Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı.

Başkan Akarken, Sağlıkçı Kıtlığı Kapıda

Dünya Sağlık Günü’ne ilişkin açıklamada bulunan SAHİM-SEN Genel Başkanı Özlem Akarken, ‘’Pandemide kahramanca hizmet eden sağlık personelimiz, her geçen gün daha da zorlaşan çalışma koşulları ve hak kayıpları nedeniyle akın akın yurt dışına göç ediyor.

MGTC'den Anlamlı Ziyaret

Yönetim Kurulu üyeleriyle Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yıl dönümü dolayısıyla Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı’yı ziyaret eden MGTC Başkanı Mehmet Aydın, Polis Teşkilatı’nın Türkiye’nin güven, huzur ve asayişinde önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesinden Anlamlı Bir Etkinlik Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir şiir yarışması düzenleniyor.

Battalgazi Belediye Meclisi’nde Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, 11 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlerken, Üniversite ve Boran mahallelerinde yeni açılan ve isimsiz sokaklara isimleri verildi.

Gürkan, Esnafımız Ne Kadar Güçlü Olursa, Şehrimiz O Kadar Güçlü Olur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek esnaflarla istişarelerde bulundu.

Başkan Gürkan Aa’nın Kuruluşunun 102. Yıldönümü Mesajı

Gelişmiş Haber Alma Ağı Sayesinde Gelişmeleri Anında Ayağımıza Getirmektedir.

2022 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2022 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplam 18539 haber.