MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Sadıkoğlu, Yeni Hibe Desteği Talep Etti

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Mukim Temsilci Yardımcısı Miodrag Dragisic’i Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda ağırlayan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, UNDP’nin depremzede işletmelere verdiği hibe desteğinin önemli bir can suyu olduğunu belirterek, yeni hibe desteği talep etti.

Başkan Geçit, Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam Konutlar İnşa Edilecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Konak mahallesi Duzdaşı bölgesindeki rezerv alana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak deprem konutlarının projesinin tamamlandığını, ihale sürecinin ise devam ettiğini söyledi.

Eski Bakan Tüzmen, Şu Görüntü Malatya'ya Yakışmıyor Arkadaşlar

Doğu Akdeniz Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DİAMFED) Malatya Şubesi açılışı için Malatya’ya gelen eski Bakan Kürşat Tüzmen ve Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Saray Mahallesi’nde yapımı yavaş ilerleyen rezerv alanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden Yangınlara Karşı Uyarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi,  yaz sıcaklarının artması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.

Milletvekili Ağbaba, Ara Zam Yoksa Sokak Var

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, asgari ücretin en az 21 bin 422 lira olması gerektiğini belirtti. Ağbaba, konuya ilişkin açıklamasında "Enflasyonun sebebi asgari ücret değil" diye konuştu.Ağbaba, “ara zam yoksa sokak var” dedi.

Asuman Sarıtaç İyi Parti'den İstifa Etti

Malatya'nın önemli siyasetçi ve iş kadınlarından Asuman Sarıtaç, üç yıldır siyasi mücadele verdiği İyi Parti’den istifa etti. 

Anadolu Basın Birliği’nden İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’a Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Sayın Arif Çankal’a Ziyarette bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak, Minibüs Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret etti. Ziyarette minibüsçü esnafının sorunlarını dileyen Ölmeztoprak, istişare vurgusu yaptı.

Malatya Musiki Cemiyetinden Dev Konser

Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, Türk Sanat Müziği Yaz Konserine tüm vatandaşları davet etti.

KİCK BOKS Ve Muaythai Branşında Şampiyonlar Yetiştiriyor

Malatya’da yaşayan efsane Milli Takımlar Antrenörü ve Milli gururumuz Murat Tan, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kick Boks ve Muaythai branşında şampiyonlar yetiştiriyor.

Toplam 18501 haber.