MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’de 23 Nisan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Battalgazi’de birbirinden renkli etkinliklerle kutlanırken, Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya Şeker Fabrikası içerisinde düzenlenen 23 Nisan Okçuluk Şenliği’ne katılan çocuklar, Bayramın tadını doyasıya çıkardı.

Başkan Gürkan Başkanlık Koltuğunu Şevval Acır’a Devretti

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında önemli makamları devralan çocuklar bu yılda geleneklerini sürdürerek, kentleri 1 günlüğüne yönettiler.

Başkan Güder, Engelsiz Bir Yaşamı Hep Birlikte Sağlayacağız

Battalgazi’de “Engellilere pozitif ayrımcılık” düsturuyla hareket eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bölgenin en modern ve donanımlı merkezi olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde tedavi ve öğrenim gören özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle iftar programı öncesi bir araya geldi.

Bakan Kurum, Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Güzel Bir Tesis, Malatya’ya Hayırlı Olsun.

Milletimizin Yüzünü Güldürüyor Hizmetlerimizle Dualarını Alıyoruz

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve 100. Yıl Kent Parkının temel atma ve ilk fidan dikim programına katılmak için Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanyol’da düzenlenen iftar programına katıldı.

Bakan Kurum, Tüm Gücümüzle Projelerimizle Yiğit Malatya’nın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan ve 300 dönümlük alana sahip olan 100. Yıl Kent Parkında ilk fidan dikimi ve temel atma töreni, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanımıza Ve Bakanımıza Teşekkür Ediyoruz

Çevre, Şehircilik Bakanı Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Alanı Tapu Teslim Törenine Katıldı.

Başkan Ekmen, Bu Saldırılar Bizi Yolumuzdan Döndüremez

Ekmen’den Saldırıya Uğrayan Deva Partisi Pütürge İlçe Binası Önünde Açıklama.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükhüseyinbey Mahallesi Akil Sokakta 1000 metrekarelik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Gürkan, Arıtma Tesisine 6 MW’lık Yeni GES Yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret ederek, personel ile bir araya geldi. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’ten tesiste yapılan revizyon çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan, “Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Başkan Yıldız, 23 Nisan Programımıza Tüm Hemşerilerimiz Davetlidir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın unutmadı.

Fuhuş Operasyonunda Yakalanan 4 Kişi Tutuklandı

Malatya’da Emniyet güçleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 5 şahıstan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu Madde Ticareti

Malatya Arslantepe Höyüğü ve Arkeoloji Müzesi

İngiliz tarihçi, yazar ve yayıncı Bettany Mary Hughes Malatya Arslantepe Höyüğü ve Arkeoloji Müzesinde çekimler yaptı.

Toplam 18539 haber.