MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yıldırımoğlu, Yargıtay Savcılığına Atandı

Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Olan Malatya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu, Yargıtay Savcılığına Atandığı Öğrenildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlimizi Ziyaret Etti

Görevi devralmasının ardından, deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere, ilk ziyaretini İlimize gerçekleştiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u, Vali Ersin Yazıcı ve beraberindeki heyet Malatya Havalimanında karşıladı.

Büyükşehir Belediyesi’nden Lgs’ye Giren Öğrencilere Rehberlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Liselere Giriş Sınavı (LGS)’ye giren ve tercih yapacak öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriliyor.

BBP MKYK üyesi Deniz Yeşilkaya: Provokatif Girişimlere Karşı Sağduyulu Olalım

Kayseri’de yaşanan çocuk istismarının ardından vatandaşların gösterdiği tepkilere karşılık Suriye’de Türk Bayrağı ve Türklere karşı çirkin bir saldırı başlatıldı.

Başkan Geçit, Sorunlara Duyarlı Ve Çözüm Odaklı Yaklaşıyoruz

Yeşilyurt’ta yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla mahalle ve esnaf ziyaretlerini devam ettiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “İlçemizi hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum Malatya’da

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum görevi devralmasının ardından ilk ziyaretini Malatya’ya gerçekleştirdi.

AFET Bölgesinde Beton Üretimi Zirveye Ulaştı

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından büyük bir dayanışma örneği sergiliyor. Afet bölgesindeki şehirlerin yeniden yapılanması için beton üretimi stratejik bir öneme sahip.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Malatya  İl Temsilcileri TBMM’de Milletvekillerini Ziyaret Etti

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Malatyalı Milletvekillerini ziyaret etti.

TEDAŞ'tan FIRAT EDAŞ Ziyareti

Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik, Kaya ve Işık'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, paydaş kurumlar arasındaki iş birliği ve iletişimin öneminin altını çizdi.

Toplam 18501 haber.