MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Löseminin İlacı Sevgi Ve Moraldir

Başkan Çınar, İnönü Üniversitesindeki Lösemi İçin Farkındalık Yürüyüşüne Katıldı.

Milletvekili Çalık, Dünya Şampiyonunu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, dünya şampiyonu olan Hatice Akbaş’ı tebrik ederek, bundan sonraki süreçte başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Tarımsal Hedeflerimize Ulaşmada Önemli Bir Mesafe Kat Ettik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Konya’daki Küresel Tarım Forumuna Katıldı.

İnternet Haberciliğine İlişkin Düzenleme Mecliste

Basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren “Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” TBMM Başkanlığına sunuldu.

Gürkan, Malatya’nın 30 Yıllık Özlemi Bitiyor

Uzun yıllardan beri Malatya’nın özlemini çektiği sahil yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Keskin, Fırıncı Esnafının Maliyetlerin Artık Altında Kalkması Çok Zor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, artan maliyetler nedeniyle fırıncı esnafının zor günler geçirdiğini belirterek, “Bugün 260 TL’lik un 500 TL’ye çıktı. Bu maliyetlerin altında fırıncı esnafının kalkması çok zor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Ailesiyle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin babasıyla telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.

Ağbaba, Akaryakıt Fiyat Artışı Dünyada Yüzde 60, Türkiye’de Yüzde 224

Ağbaba: Ahlaksız Arıyorsan Sanatçılara Değil; Yolsuzluk Yapanlara, Rüşvetçilere, Mafya Bozuntularına Bak!

Yeşilyurt, Lezzet Durakları Arasında Yerini Aldı

Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri ‘Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı’ Programında Tanıtıldı.

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hatice Özdemir’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu: Bu Zorlu Süreçte İşletmelere Kolaylık Sağlanmalı

Malatya Vergi Dairesi Başkanı’nın MTSO’ya yaptığı ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Salgının bıraktığı ekonomik yarayı sarmaya çalışan üyelerimizin vergi dairesinde yaşadığı sorunların çözümü için kolaylık sağlanmalı” dedi.

51 İlin Su İdareleri Ve 30 Akademisyen Su Zirvesinde Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, 26 – 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı’ açılış programı ile başladı.

Toplam 18534 haber.