MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’deki Gül Bahçesinde Çalışmalar Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde yapımı sürdürülen “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3 milyonu aşan ve bu yıl içerisinde tamamlanacak olan projenin yüzde 75’i ise tamamlanmış durumda.

Başkan Çınar, İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu Misafir Etti

“Karşılıklı Ziyaretlerimiz Ve Görüşmelerimiz, Yeni Hizmetlerin Kapısını Aralıyor”

Malatya Emniyeti KADES Bilgilendirmelerine Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince KADES uygulaması ve “6284 sayılı Ailenin Korunması Ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” hakkında bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

11 Teknik Destek Projesi Başarılı Bulundu

Fırat Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı (Mart-Nisan Dönemi) değerlendirme sonuçları açıklandı.

Yeşilyurt Belediyesinden Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Çavuşoğlu’na İnşa Edilecek Yeni Sağlık Merkezi İçin Eski Binaların Yıkımına Hız Verdi.

Şehir Mezarlığı’nda Asfalt Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, şehir genelindeki mezarlıklarda olduğu gibi Şehir Mezarlığı’nda da temizlik, bakım onarım çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Başkan Mert, Çok Verimli Bir Çalıştay Oldu

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya’da düzenlenen Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayının (USAÇ) çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Şehrimizde büyük bir organizasyon gerçekleştirdik.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kupası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramın Kupa Maçın Galibi Ali Ayar...

Başkan Çınar, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Binalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Seçim vaatlerimiz arasında yer alan ve yapımı planladığı gibi ilerleyen Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projemiz ile Yeşilyurt’umuza modern ve vizyonel bir eser daha kazandırmış olacağız.” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Dikkat Çeken Tiyatro Gösterimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Sokak Çocuklarına Şefkat Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya’da farkındalık oluşturmak amacıyla sokakta tiyatro gösterimi gerçekleştirildi.

Tüfenkci Darende'de Vatandaşları Dinledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Darende ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

MTSO Sigortacılık Meslek Komitesinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılık Meslek Komitesi, Sigortacılık Haftası dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi’de 10 Bin Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında toplam 10 bin öğrenciye oyunlarla geri dönüşüm eğitimi verildi.

Toplam 18534 haber.