MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Eğitim Kart Projesi TOBB Başkanı’na Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve kitap-kırtasiye sektörü temsilcileri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek “Eğitim Kart Projesi” hakkında bilgilendirme yaptı.

İnönü Üniversitesinde Lojistik Çalıştayı Düzenlendi

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesinin katkıları ve ev sahipliğinde Kongre ve Kültür Merkezinde “Malatya’da Lojistik Çalıştayı” düzenlendi.

Halk Sağlığı Alanında Haşere İle Mücadele Konferansı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi tarafından MABESEM Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda ‘Halk Sağlığı Alanında Haşere ile Mücadele’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Cem Vakfı’ndan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Şube Başkanı Doğan: “Battalgazi’de Gurur Duyulan Hizmetler Yapılıyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, gelecek planları yapan ve bu kapsamda 31 Temmuz’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye girecek memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.

Yeşilyurt Emniyeti Gaspçılara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 7 tabanca, 4 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

Çalık, Üreteceğiz, İstihdamı Artıracağız, Büyümeye Devam Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Zor bir dönemden geçiyoruz, biliyorsunuz ve biliyoruz.

Çınar, Gündüzbey’in Yüksek Kesimlerindeki Yol Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

“Gündüzbey’in Kuşgöze Bölgesindeki Trafik Akışını Akıcı Ve Güvenli Hale Getiriyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının Kayıtları Sürüyor

13 farklı spor branşında teorik ve pratik eğitimleri içerisine alacak şekilde hizmete sunulacak olan Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının kayıtları devam ederken, antrenmanlar 1 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Büyük Birlik Partisinden Vali Hulusi Şahin’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisinden Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin’i Ziyaret Ettiler.

İl Jandarma Komutanlığından Vali Şahin’e, 183. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Vali Hulusi Şahin, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Tff 3. Lig’e Yükselen Arguvan Belediyespor’da Hazırlıklar Başladı

2021 – 2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da yaz dönemi öncesi kulübün yeni sezon için talimatlara uygunluk kriterlerini yerine getirmesi için hazırlıklar başladı.

Toplam 18534 haber.