MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

HÜDA PAR İşyerleri Yanan Esnafı Ziyaret Etti

HÜDA PAR Malatya İl başkanlığından bir heyet, geçici kurulan çarşıda çıkan yangın sonucu iş yerlerinde geniş çaplı hasar oluşan esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Memur Banka promosyonları

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak, “Tek Tesellimiz Can Kaybının Olmaması”

Malatya’da dün akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi Çırak Caddesi üzerinde bulunan bir hırdavatçı dükkanında yaşanan patlama sonrası çıkan yangında bir esnaf ile 2 itfaiye eri yoğun dumandan etkilenirken yaklaşık 25 işyeri de yangından etkilendi.

Büyükşehir Belediyesi Çırak Sokak’taki Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte kent genelinde çıkan yangınlara anında müdahale ederek, olası can kayıplarının önüne geçiyor.

ABYB'den Ülkü Ocakları'na Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül'e ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Taşkın Seçim Öncesi Verdiği Sözü Tuttu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, seçim öncesinde esnafa verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Taşkın, son olarak yıkılan öğretmenevi arazisine kurulan konteyner çarşısının üstünü kapatarak esnafın daha rahat etmesini sağladı.

Toplam 18501 haber.