MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Taşkın, Hep Birlikte Başaracağız'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, cuma namazı sonrası Ayşehan Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri konuşuldu.

Başkan Geçit, Daha Güzel Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz

Yeşiltepe Seyran Mahallesindeki yenileme ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu yollarda gündelik hayatlarını sürdürmeleri için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz.” diye konuştu.

Basın İlan Kurumu Müdürü Yalınbaş’tan Başkan Taşkın’a Ziyaret

Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Malatya basını ve yerel medyanın durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

‘Başkanım Yanımda’ Toplantıları Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Tohma Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, Tohma, Kırkpınar ve Göktarla mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Toplam 18501 haber.