MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya İtfaiyesi Türkiye’deki Gözde Teşkilatlardan

Malatya Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu gibi arama kurtarma çalışmalarında da daha etkin bir şekilde hizmet vermek amacıyla hem araç hem de yetişmiş personel sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Battalgazi’de Yeni İmar Yolu Açma Çalışmaları Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da güzelleşen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Merkez Beydağı Mahallesi’nde 600 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Özcan’dan 15 Temmuz Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ​

Başkan Koçak’dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Ruhunu Bir Kez Daha Hatırlayalım

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Hain FETÖ terör örgütü 15 Temmuz işgal girişimini 35 uçak, 3 savaş gemisi, 37 helikopter, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3992 hafif silah ve 8651 askeri personelle gerçekleştirmek istedi.

Tarihi Kahramanlıklarla Dolu Milletimiz 15 Temmuz’da Yeni Bir Destan Yazdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ıncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

10. Yama Yayla Şenlikleri Yapıldı

İlimizin önemli aşiretlerinden Drijan Aşireti'nin düzenlediği 10. Yama Yayla Şenliği yapıldı.

Melekbaba’nın Gelişimine Katkı Sunacak Yeni Yollar Açıyoruz

 Yeşilyurt Belediyesi, Melekbaba Mahallesini Konforlu Yollarla Buluşturuyor.

Başkan Çınar’dan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

“15 Temmuz Demokrasimizi, Birliğimizi Ve Bağımsızlığımızı Ebedileştiren Bir Simgedir”

Bekir Alyüz Futbol Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Bekir Alyüz Futbol Turnuvası”nın final müsabakası ve ardından yerel sanatçılardan Ebru Yaman ve Kara Hasan’ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü.

Sinema Müzemizi Yakında Hizmete Sunacağız

Çınar, Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Yapımı Tamamlanan Sinema Müzesini İnceledi.

Büyük Birlik Partisinde Bayramlaşma Programı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut’un katılımı ile sanat sokağında açık havada bayramlaşma töreni düzenledi.

Toplam 18534 haber.