MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Üstün Ailesinin Acı Günü

Unutmadık, Unutmayacağız

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 15 Temmuz’un Yıl Dönümünde Türksat Şehidi Ahmet Özsoy’u Kabri Başında Andı

Hakan Yıldırımoğlu ve 15 Temmuz’da Malatya

15 Temmuz gecesi Malatya’da yaşananlar, şehrin kahramanlarının ve hainlerin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Malatya’da gerçek kahramanlar, o gece canlarını hiçe sayarak darbe girişimine karşı direnen halkımız ve bu direnişi örgütleyen, yönlendiren emniyet güçlerimizdir.

Başkan Geçit; Çırmıhtı Ve Gündüzbey Aslına Uygun Yenilenecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından büyük yıkımların yaşandığı Yeşilyurt’taki Çırmıhtı ile Gündüzbey bölgelerinin aslına uygun yeniden inşası ve yöreye özgün mimarisi ile depreme dayanıklı yapıların yapılması için hazırlanan proje taslağının tamamlandığı söyledi.

Milletvekili Ağbaba, Yine 'Kandırıldık' Diyecekler

Ağbaba, 15 Temmuz Darbe Girişiminin 8. yıldönümünde yaptığı açıklamada, “15 Temmuz darbesine karşı direnişin bizlere öğretisi, devleti bu tür yapılanmalara teslim etmemek ve bunlara karşı topyekûn mücadele etmektir” dedi.

Marka Şehir Battalgazi...

Geçmişin mirasıyla geleceğin Battalgazi’sini oluşturacaklarını söyleyen Belediye Başkan Bayram Taşkın, ‘Kaybedecek bir dakikamız bile yok’ dedi.

Vali Ersin Yazıcı İçin Veda Programı Düzenlendi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2024/207 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nikah Sarayı'nda düzenlenen programla Malatya’ya veda etti.

En İyi Yaş Kayısılar Kale ve Darende İlçelerinden

Malatya’dan 187 Üreticinin Katılımıyla Yaş Kayısı Yarışması Yapıldı

Toplam 18501 haber.