MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’de Yaz Kursları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen yaz kursları devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, taekwondo, satranç ve eğitsel oyunlar gibi aktivitelerle çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunulurken, Ağustos ayı itibariyle ders programına eklenecek Adab-ı Muaşeret ve Değerler Eğitimi dersleriyle çocukların kişisel, sosyal ve ahlak gelişimlerine de katkı sunulması hedefleniyor.

Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii'ndeki Kur'an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı. Başkan Geçit, çevre bilincinin erken yaşlarda öğrenilmesi gereken en önemli davranışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Vali Seddar Yavuz Göreve Başladı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Ankara’ya gitmesiyle Birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valisi olarak atanırken bugün itibarıyla görevine başladı.

Başkan Sami Er, Muharrem Ayı Bizim İçin Çok Önemli Bir Aydır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Esenlik şirketimiz tarafından her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Muharrem Ayı Aşure Dağıtım Programı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

TİMBİR Malatya Temsilciliğine İskender Yılmaz Atandı

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Malatya Temsilciliği görevine Gazeteci İskender Yılmaz atandı.

AKÇADAĞDER Yönetiminden Esenlik Genel Müdürü Tay'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Genel Merkez yöneticileriyle birlikte Esenlik Şirketi Genel Müdürü Veysel Tay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dağ Bisikleti Yarışması Yapıldı

Bu yıl 26’ıncısı yapılacak olan Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Dağ Bisikleti Yarış programı gerçekleştirildi.  Yarışma Orduzu (Pınarbaşı) Turgut Özal Tabiat Parkı mevkiinde yapıldı.

Başkan Geçit, İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz

İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.

353 Binden Fazla Emekli İndirimli Seyahat Etti

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: - “98 Bin 200 Emekli Trenlerdeki İndirim Kampanyasından Faydalandı” - “250 Binden Fazla Emekli Şehirlerarası Otobüste İndirimli Bilet Kullandı” -“5 Bin 145 Emekli Hava Yolu İle Seyahat Etti”

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Festival Konserleri Başlıyor

Toplam 18501 haber.