MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yetimler Kervanı'ndan 8.000 Kişiye Aşure İkramı

Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe büyük ilgi gösterilirken, dernek başkanı İhsan Çolak, toplamda 8.000 kişilik aşure dağıtılacağını açıkladı.

Vali Seddar Yavuz, Kurum Müdürleri İle Birlikte Toplantı Gerçekleştirdi

Vali Seddar Yavuz, 6 Şubat sonrası İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında ilgili kurum müdürleri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

‘Kayısı Tatlıları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

26. Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde “Kayısı Tatlıları Yarışması” düzenlendi.

Ölmeztoprak, Kalıcı Konutlar Teslime Hazırlanıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kuluncak ilçesinde 165 kalıcı konutta çalışmaların tamamlanarak anahtar teslim sürecine gelindiğini, Darende’de ise yaklaşık 2000 bin konut için çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Kayısı Festivalinde Oğuzhan Koç Rüzgârı Esti

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali bütün hızıyla devam ediyor.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

AKÇADAĞDER Ailesinden Sabri Akın'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Sabri Akın’a Ziyarette bulundu.

İmrek, Cumhurbaşkanlığına Adaylığını Açıkladı

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek bugün Basın ve Stk'lar ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Toplam 18501 haber.