MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Keskin'den Malatya'ya Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, İstişare Toplantısı İçin Malatya’yı Ziyaret Etti. Başkan Dilek Keskin, Malatya İl Yönetimi ve Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen İstişare Toplantısı İçin Malatya’da Bazı Ziyaretlerde Bulundu.

Hayırsever Süleyman Kılıç Kasso İle Okul Protokolü İmzalandı

Eğitime 0 destek kampanyası kapsamında hayırsever Süleyman Kılıç Kasso tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesinde yaptırılacak olan 16 derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı, valilik toplantı salonunda Vali Hulusi Şahin’in Başkanlığında gerçekleştirildi.

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Eylül Ayında Malatya Havalimanı’nda 59.892 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Eylül ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Yabani Kuş Bulunması

İZDES Heyetinden Vali Şahin’e Ziyaret

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında Malatya'da bulunan Vali-Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Hamdi Nayır başkanlığındaki heyet, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Fendoğlu, Doğanşehir’deki Gölet Sorunlarını Tbmm’de Gündeme Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu,  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda Doğanşehir ilçesinde köy gezileri sırasında vatandaşların iletmiş olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini gündeme getirdi.

MTSO ve MTB’den Birliktelik Vurgusu

Malatya Ticaret Borsası’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de birlik içerisinde üyelerimize fayda sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesine 50001 Enerji Yönetimi Sistemi Belgesi

Bölgede İlk Enerji Yönetim Sistemi Belgesi Malatya Büyükşehir Belediyesine.

Elazığ TB’de Malatya TSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ETB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çınar, Bostanbaşı İle Karakavak’ın Birleşme Noktasındaki Bölge Parkını İnceledi

“Prestiji Yüksek Yeni Sosyal Yaşam Alanlarımıza Bir Yenisini Daha Ekleyeceğiz”

Dünya Palyatif Bakım Günü Etkinliği Düzenlendi

Hastanemizde “Dünya Palyatif Bakım Günü” dolayısıyla Palyatif Serviste tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışanları etkinlikte bir araya geldi.

Toplam 18524 haber.