MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar, Çocuklarımız Mutlu Oldukça Bizde Mutlu Oluyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinin Minik Misafirleri İçin Ahşap Boyama Etkinliği Düzenlendi.

Gürkan, Turgut Özal Üniversitesi Adına Yakışır Bilim ve İlim Yuvası Olacaktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan ve görevine başlayan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3 Hafta Karşılaşmaları Oynandı

Malatya'da Bölgesel Amatör Futbol ligi 2 grupta mücadele eden takımlar maçlarını oynadı.

Yeni Malatyaspor İlk Galibiyetini Aldı 2-0

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'u 2-0 yenerek bu sezonki ilk 3 puanını aldı.

Başkan Gürkan, Murat Topgül Kur’an Kursu Açılış Törenine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesi İlyas Mahallesinde yapılan Kur’an Kursunun açılış törenine katıldı.

Bakkallar Odası, Bakkal Esnafı Şekerini Aracı Şirketten Değil, Fabrikadan Almak İstiyor

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Malatya Şeker Fabrikasının esnaflara torba şeker vermesi için başvuruda bulunduklarını ve süreci takip ettiklerini bildirdi.

Battalgazi’de Tekstilkent Projesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Battalgazi Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü, ilçeye katma değer sağlayarak istihdamı artıracak Tekstilkent Projesi’nde ilk kazma vuruldu. İlçeye katma değer sağlayacak projenin 2023 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Fatih Erbakan: 2023'te Milli Görüşü İktidara Taşıyacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Malatya'da partisinin il kongresine katıldı.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Doğanşehir

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları”  için Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın heyetinde yer alan  AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Doğanşehir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Karademir, Büyük Türk Dünyası Birliğini Sağlamalıyız

Büyük Türk Dünyası Yurtdışı Genel Başkanlığı ve Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya il Başkanı Veysel Karademir, Türk Milleti Tarih'te Öldü Denilen Yerde Dirilen, Bittiği Zannedildiği Anda Tarihi Yeniden Yazmaya Başlayan Şerefli Bir Millettir dedi.

İnternet Haberciliğine İlişkin Düzenleme Kabul Edildi

Basın, Sosyal Medya ve İnternet Haberciliğine İlişkin Düzenleme TBMM’de Kabul Edildi.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılışı Yapıldı

Malatya İl Müftülüğü rehberliğinde hayırsever iş insanı Abdullah Topgül tarafından, merhum babası Murat Topgül adına İlyas Mahallesinde yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Su Sporları Etkinliği Programı Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı ortak protokolü kapsamında Kale İlçesi Karakaya Baraj gölünde su sporları etkinlikleri gerçekleştirildi.

Toplam 18524 haber.