MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’ya 600 Milyon Liralık Dev Proje

45 Km’lik İçmesuyu Ana İsale Hattı 1. Etabının 28 Kasım’da İhalesi Yapılacak.

Başkan Güder, Battalgazili Muhtarların Gününü Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan Muhtarlar ve Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi. Muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapan Başkan Güder, Hastane Cafe’de ağırladığı muhtarlara ilçede hayata geçen yatırımları da anlattı.

Muhtarlar Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi organizesinde Muhtarlar onuruna Nikah Sarayında yemek programı düzenlendi.

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Seçildi

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçesi 1. Olağan Kongresinde Tek Listeye Gidilirken, Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Getirildi.

Vali Hulusi Şahin, Muhtarları Kabul Etti

Muhtar Dernekleri 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Sporla Kal Mutlu Kal Spor Kulübü, Yol Yarışlarında İz Bırakıyor

Ekim ayının 2 hafta sonu,’’ Sporla Kal Mutlu Kal Spor kulübü’’ 2 yol yarışına katıldı.

Oda ve Borsa Başkanlarından Vali Şahin’e Ziyaret

İlimizde faaliyet gösteren Oda ve Borsa başkanları Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Gürkan, Birlikte Yönetim Anlayışını Benimsiyoruz

19 Ekim Muhtarlar Günü öncesi, Malatya’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

MTSO’nun yeni yönetim kurulundan Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim 2022 tarihinde yapılan seçim sonrası oluşan yeni MTSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Çakır Ve Güder’den Başkan Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip, tebrik ettiler.

Engelliler Hava Alanı Ve Tren Garını Gezdiler

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Malatya Havalimanı ve Malatya Tren Garı’na bir gezi gerçekleştirdi. Düzenlenen geziye Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz, Malatya Tren Gar Müdür Yardımcısı Ziyaettin Selçuk, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş,  engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Malatya Komun Başarılı Çalışmaları

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı

Sağlık alanında ihtiyaç olan nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla yürürlüğe giren, Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının” üçüncüsü hastane konferans salonunda düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.

Fikir ve Proje Üreten Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz

‘Haydi Gençler! Fikir Ve Uygulama Sizden, Destek Bizden’ Projesinin Ödülleri Dağıtıldı

Başkan Çınar, Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesindeki Kilit Taşı Kaldırım Ve Bisiklet Yolu Çalışmalarını İnceledi’“Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”

Toplam 18524 haber.