MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fendoğlu, Köylerdeki Yetersiz Kalan Elektrik Sorunlarını Gündeme Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, köy gezilerinde vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun ve talepleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmeye devam ederek, bu kez köylerdeki elektrik şebekesinden dolayı yaşanan sorun ve sıkıntıları dile getirdi.

MABESEM Kurslarına Her Yaştan İnsan İlgi Gösteriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) 2022-2023 yılı kurs faaliyetlerine başladı.

Keskin, Esnafın Sorun Ve Talep Dosyası Erdoğan’a Sunuldu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin tarafından esnafların talep ve çözüm önerilerini içeren dosya Malatya’ya ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a takdim edildi.

Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'ni 30 Ekim’de

Sadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Türkiye Gündemiyle Ve Yine Parti Kongresiyle İlgili Bazı Açıklamalarda Bulundu.

Okul Kantinleri Denetleniyor

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, denetimlerine başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine belirli aralıklarla devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Yürekleri Isıtan Proje

Battalgazi Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere destek amacıyla ilçede hayata geçirilen “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” kapsamında 400 ailenin evi ısınacak. İlçedeki dar gelirli ailelerin konutlarına kurulan doğalgaz sobası ile aileler, kış ayını sıcak ve huzurlu şekilde geçirecek.

Başkan Güder, Öğrencilere Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin daveti üzerine Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Başkan Güder, ilçeye yapılan gençlik yatırımlarını da gençlere anlattı.

Ağbaba, Kabul Etseniz De Etmeseniz De Cemevleri İbadethanedir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Cemevlerine yönelik düzenlemelerin de yer aldığı torba kanun teklifine ilişkin yaptığı konuşmada Cemevleriyle ilgi...

Başkan Çınar, Yeni Belediye Hizmet Binası İle Millet Bahçesi Alanını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesindeki 40 dönümlük alanda inşaatı devam eden Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile Millet Bahçesinin birbirini bütünleştirecek mimari yapıları ve tasarımlarının yanı sıra yeşil alanları, sosyal, kültürel ve sportif mekânlarıyla örnek bir yatırım olarak Yeşilyurt’ta hizmete sunulacağını söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Emanet Ekmek’ Noktası 132’ye Yükseldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün toplumda daha da kuvvetli hale gelmesi adına 2015 yılında başlatılan ve şu anda 132 fırında devam eden ‘Emanet Ekmek’ projesinin hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vaziyeti gördüğünü söyledi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım İçin Mevlit Okutuldu

2020 yılında Hakkari Çukurca’da bölücü terör örgütüyle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım için mevlit okutuldu.

Voleybol Bayanlar Ligin'de Malatya'nın Prensesleri 3-0 Galip

Profesyonel Kadınlar Voleybol'da Malatya'nın tek temsilcisi olan Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 2. Lig 16. Grupta 3. Hafta müsabakasında, Deplasmanda Silopi Belediye Gençlik sporu 3-0 mağlup etti.

Büyük Birlik Partisi’nden Öğrencilere Destek

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

Malatya Cemevi ve Kültür Merkezi Temel Atma Töreni Yapıldı

Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı (CEM) Malatya Şubesi tarafından Cemal Gürsel Mahallesinde yapılacak olan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Toplam 18524 haber.