MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bastırılmış Duygularla Yaşamak Ne Kadar Doğru?

Günlük hayatta duygusal zorluk yaşadığımızda baş edemediğimiz arzu ve dürtüleri farkında olmadan bastırıp bilinç dışına gönderiyoruz. Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, bastırdığımız bu duygu ve düşüncelerin günlük hayatta dil sürçmeleri, yazım hataları, unutmalar şeklinde ve de rüyalarda karşımıza çıktığını söyledi.

Sami Er,  Malatya’mız İçin Yapacağımız Birçok Güzel İşler Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi. Akçadağ’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Akçadağ ilçemize de elimizden ne geliyorsa yapacağız“ dedi.

Tokyo Otel İşletmecileri 1.500 Kişilik Aşure Dağıttı

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif ve Sami Acı kardeşler tarafından bugün 1.500 kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

CHP’li Yıldız, 18 Ayın Özeti AKP’nin Beceriksizliğidir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, AKP İl Başkanlığı’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Cengiz Başer’in katılımıyla düzenlenen toplantıya tepki göstererek, “18 ay geçmesine rağmen hala ayağa kalkamamış olan Malatya’da il müdürleri partileri gezerek brifing veriyorsa bize de bekliyoruz” dedi.

Başkan Taşkın: Hizmette Kararlıyız

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladı.

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Dilek Mahallesine yapılan yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt'umuzun yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Asayiş Haberleri

Toplam 18501 haber.