MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MASKİ, Alişar Ve Kemerköprü’ye 1000 Tonluk İçme Suyu Deposu Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Özkan Ailesinin Acı Günü

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Malatya’da

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede bir dizi programlara katılmak üzere bugün ilimize geldi.

Başkan Samanlı’dan Kızılay Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Kızılay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MASKİ ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvada, Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Abone İşleri takımı şampiyon oldu.

Lütfi Özgünaydın Malatya'da Fotoğraf Ve Sunum Söyleşisine Katıldı

Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu 28 Ekim 2022 tarihinde Gazeteci Yazar Fotoğraf Sanatçısı Lütfi Özgünaydın’ı Malatya’da Ağırladı.

BBP Mitinglere Malatya İle Başlıyor

Büyük Birlik Partisi Seçim Hazırlıklarına Son Sürat Devam Ederken Türkiye Geneli İlk Açıkhava Mitingini 6 Kasım'da Malatya'da Düzenliyor.

Başkan Çınar, Oluklu Mahallesindeki Yeni Yol Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Malatya’nın hem ticaret hem de tarımsal anlamda hızla gelişen mahallelerinden Oluklu Mahallesinde 2022 yılı Yatırım Programına alınan yol açma, yenileme ve sathi kaplama çalışmalarına hız verdi.

Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivali Renkli Anlara Sahne Oluyor

“Bölgeye Hitap Eden Kültürel Bir Festivale Ev Sahipliği Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Topsöğüt Mahallesi Malatya Caddesindeki Çalışmalarını Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri önümüzdeki günlerde havaların daha da soğuyacak olması nedeniyle sathi ve sıcak asfalt serim çalışmalarına hız vererek ulaşımı sağlıklı ve konforlu bir hale getiriyor.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Malatya TSO Heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ve meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Kızılay’ın Gönüllü Üyelerine Başkan Güder’den Gezi Turu Jesti

Türk Kızılay’ının gönüllü kadın üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı jest ile Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi. Battalgazi’ye hayranlıklarını gizlemeyen gönüllü üyeler, Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.

Battalgazi Destanı’ndan Çanakkale Destanı’na Yolculuk

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye bir gezi programı düzenledi. Gezi programına Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve kadın meclisi üyeleri katıldı.

Toplam 18524 haber.