MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar, Büyüklerimize Saygı Ve Hürmeti Asla Eksik Etmemeliyiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hatice Kömürcü Teyzenin Engelli Araç Talebini Yerine Getirdi.

Başkan Akgün’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı. 

Yazar Kapaklıkaya, Battalgazi’de Sevenleriyle Buluştu

Eğitim ve kültürel hizmetler kapsamında ülkemizin önde gelen isimlerini Malatyalılarla buluşturmaya devam eden Battalgazi Belediyesi tarafından ailelere rehberlik etmesi amacıyla hayata geçirilen “Aile Akademisi” programının konuğu Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Battalgazi’deki hayranlarıyla bir araya geldi.

Ticaret Borsası Başkanı Özcan’dan Keskin’e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, TESK Yönetim Kurulu’na yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.

Hatunsuyu Mahallesi Hemzemin Geçidi Yol Çalışmaları Tamamlandı

Malatya’da trafik sorununu çözmek ve daha güvenli bir trafik akışının sağlanması için çalışmalar yürütün Malatya Büyükşehir Belediyesi Hatunsuyu mahallesindeki demiryolu hemzemin geçidi güzergâhındaki yol çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Malatya’da Huzur Güvenliği Çalışması

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Kırlangıç Mahallemizin Yollarını Konforlu Hale Getiriyoruz

Başkan Çınar, Kırlangıç Mahallesinde Devam Eden Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi.

Başkan Samanlı'ya 'En Başarılı İl Başkanı' Ödülü Verildi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı By Protokol Dergisi tarafından 5 Kasım’da düzenlenen Silver Careers Awards (Gümüş Kariyer Ödülleri) programında ‘En Başarılı İl Başkanı’ ödülünü aldı.

Tüfenkci, Hiç Bir Zaman Yolumuzdan Dönmedik

AK Parti MKYK Üyesi  ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, son 20 yılda karşılaşılan onlarca sorun ve engele rağmen Türkiye'nin yoluna kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek, "AK Parti göreve geldiğinden bu yana darbelerle, türlü engellemelerle, parti kapatma davalarıyla karşılaştı ama biz hiçbir zaman yolumuzdan vazgeçmedik hiçbir zaman geri adım atmadık.

Başkan Sadıkoğlu: 6. Bölge Teşvikleri Devam Etmeli

6. Bölge Teşvik süresinin 31 Aralık 2022 itibariyle biteceğini hatırlatan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “6. Bölge Teşviklerinin devamı ilimiz ve bölgemiz için elzemdir.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Münasebetiyle Stant Açıldı

Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Halime AKYÜZ, “Organ Bağışı İle İlgili Bazı Ön Yargılardan Kurtulmak, Organ Bekleyen Hastalarımızın Sağlıklarına Kavuşmaları Açısından Son Derece Önemlidir.”

Başkan Kiraz, AK Parti'nin Ekonomi Politikalarını Eleştirdi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AKP’nin ekonomi politikalarını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunun aslında Sefalet Yüzyılı olduğunu belirtti.

Battalgazi Belediyesi’nden Eğitime Teknoloji Desteği

Geleceğin Bilim Ve Teknoloji Yıldızları Battalgazi’de Yetişecek.

Çınar, Kadınların Olduğu Yerde Başarı Vardır

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyinin ‘Kadın Kadının Yurdudur’ Projesinin Açılışına Katıldı.

Toplam 18524 haber.