MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 84. Ölüm Yıl Dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda Anıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84.yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törene katıldı.

Başkan Gürkan, Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi’nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Yaptığı altyapı çalışmaları ile takdir toplayan MASKİ Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi’nin içme suyu sorununu çözdü.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Malatya'da Düzenlenen Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihâlinin  84’üncü yıl dönümü münasebetiyle anma töreni düzenlendi.

Vali Hulusi Şahin’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde minnet ve saygıyla yâd ediyorum.

Keskin, Atatürk’ün Liderliği Bugünde Milletimiz İçin Işık Olmaya Devam Etmektedir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. Yıldönümünde yayınladığı mesaj da, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.” Dedi.

Gençler Kitap Tahlilleri İle Yeni Ufuklar Kazanıyor

Malatya Kent Konseyi İlmi ve Fikri Okumalar Çalışma Grubu kitap mütalaalarına devam ediyor. Bu kapsamda öğrenciler bu hafta Ömer Tuğrul İnançer’in “Kalbi Selim” kitabını okuyarak mütalaasını yaptılar.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Güder’in Gayretleriyle Bir Gençlik Yatırımının Daha Startı Verildi

Depreme dayanıksız olması nedeniyle 2020 yılında yıkılan Battalgazi Öğrenci Yurtlarının yerine Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yoğun gayretleri sonucunda bir gençlik yatırımı daha ilçeyle buluştu.

Başkan Alpaslan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkan Ayşe Alpaslan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü İle İlgili Bir Mesaj Yayınladı.

Milletvekili Ağbaba’dan 10 Kasım Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Hareket İlaçtır İsimli Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı arasında yapılan protokol kapsamında; Spor Bilimleri Fakültesinde “Hareket İlaçtır” isimli söyleşi programı gerçekleştirildi.

Toplam 18524 haber.