MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya’dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya’dan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret. BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Ülkemizin Birliği ve Beraberliği İçin Hep Birlik İçinde Olmalıyız.

Engelli Vatandaşlar İçin 5 Yeni Araç Şarj İstasyonu Kuruldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, akülü araç kullanan engelli vatandaşlar için 5 farlı noktada daha araç şarj istasyonu kurdu.

Gürkan,  Göreve Geldikten Sonra Malatya’daki Yeşil Alanı Katbekat Artırdık

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda başlatılan ‘Geleceğe Nefes Kampanyası’ bu yılda 11 Kasım Saat 11.11’de 80 İl ile aynı anda ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ sloganıyla fidan dikim töreni Malatya’da da gerçekleştirildi.  

Başkan Avcu, Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

BBP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok...

Başkan Güder’den Söylemez Ve Akagündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Olağan Genel Kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Çalık, 1,5 Milyara Mal Olacak Adalet Sarayını Malatya’mıza Kazandıracağız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Yeşiltepe'de bulunan eski askeri hastanesi yerine yapılacak olan yeni adliye binasının 1,5 milyar lira bedelle yapılacağını söyledi.

Malatya'da Fidan Dikme Etkinliği Düzenlendi

Malatya’da “Milli Ağaçlandırma Günü” Münasebetiyle Fidan Dikme Etkinliği Düzenlendi.

Hizmet İçi Eğitim Programı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi 7-11 Kasım 2022 tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği ile birlikte periyodik olarak gerçekleştirmiş olduğu hizmet içi eğitim programlarından biri daha sona gerdi.

Sadıkoğlu: Üyelerimiz Yükselen Enerji ve Girdi Maliyetleri Karşısında Zorlanıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın MTSO ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimiz yükselen enerji ve girdi maliyetleri karşısında zorlanır hale geldi. İş dünyası olarak gerekli adımların atılmasını bekliyoruz” dedi.

TÜGVA Öğrencileri, Battalgazi’ye Hayran Kaldı

‘Battalgazi ve Gençlik Projesi’ kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öğrencileri, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Karakaya Baraj Gölü'nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan “Kırkgöz Sahil Parkı Proje”sini de yakından tanıma fırsatı buldu.

Malatya TSO, Okul Bahçesine Atatürk Büstü Yaptırdı

Doğanşehir Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve hasar gören Atatürk Büstü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından yeniden yaptırıldı.

Her İnsanın İkinci Bir Şansı Olmalı

Kader mahkumlarından Kadir Öztürk Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, cezaevinde yatmış kader mahkumlarının sorunlarını dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Anlamlı Program

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 84’üncü Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anılıyor.

Toplam 18524 haber.