MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden Baca Temizliği Uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, havaların soğudu ve kış mevsiminin geldiği bu dönemde vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardı.

Genç Drejanlılar Derneği Büyük Bir Coşku İle Açıldı

Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bürosu Yoğun Bir Katılım ve Coşku İle Açıldı.

Başkan Güder’den İzcilere Sürpriz Ziyaret

Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlere yaptığı yatırımlarla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Öncü İzcilik Kulübü tarafından Genç Diyanet öğrencilerinin katılımıyla Orduzu Pınarbaşı’nda düzenlenen İzcilik Kampı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, kamp yapan öğrencilerle sohbet etti.

Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Başkan Gürkan, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Gürkan, “ Battalgazi Teşkilatımız Birlik, Beraberlik Ve Dayanışma Ruhu İle Çalışan Bir Teşkilatımız”

SİYAMER Malatya’da Açıldı

Spor Şenliklerimize Gösterilen İlgi Bizleri Mutlu Etti

Yeşilyurt Belediyesi Geleneksel Spor Şenlikleri Renkli Anlara Sahne Oldu.

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Hayırseverler Tarafından Bağışlanan Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Şehir Mezarlığında hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan çam ağaçları toprakla buluşturuldu.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Başkan Gürkan, Abdal Musa Lokması Ve Aşure İkramı Etkinliğine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan İlçesi Tecirli Mahallesinde düzenlenen Abdal Musa Lokması ve Aşure İkramı Etkinliğine katıldı.

Battalgazi Muhtarlar Derneğinden Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Dirijan Dernekler Federasyonu Kuruluyor

İstanbul'da yaşayan Drejanlılar tek çatı altında birleşme kararı alarak Dirijan Dernekler Federasyonu'nu kurma kararı aldı.

Uyuşturucu Ticareti Küreselleşmeyle Birlikte Sınır Ötesi Dolaşımı

Malatya İl Başkani Dr. Ahmet Ercan Uçkan, 27 Ekim 2022 tarihinde açıkladığımız Gençlikte Gelecek Modeli Acil Eylem Kalıcı Vizyon belgemizden çok kısa bir süre sonra gençliğimizi ve gelecek nesilleri yakından ilgilendiren Uyuşturucu ile Topyekûn Mücadele Gelecek Eylem Modelimizi de kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Toplam 18524 haber.